London?
Odpravljamo se v London ena odrasla oseba in 3 mladostnice (med 11 in 16 let). Zanima me kdaj je smiselno in nujno potrebno rezervirati karte (Easy Jet oz. RyanAir) – odhod april, maj 2012 iz Zagreba, Benetk, Ljubljane (do 200 km iz Lj) – gremo za 1 teden do 10 dni.
Plačilo s kreditno kartico – na spletnem mestu je navedeno možna provizija ali kdo ve koliko je to dejansko?
Prevoz iz letališča do centra Londona?
Kako je s prevozom po samem Londonu? Z nakupi vozovnic za podzemno železnico, avtobus, vlak … in cene.
Če kdo ve, kako je z družinskimi kartami?
Za vse skupaj planiramo porabo max. 2000€.
Zanimajo me predvesem praktične informacije, ki niso v vodičih in vaše osebne izkušnje.
Hvala!
Mi smo že nabavili karte za marec, Easyjet iz Ljubljane. Če si kje iz okolice Ljubljane, se mi zdi, da je to čist ugodna varianta, se ni treba nikamor dlje vozit pa plačevat parkirnino.
Jaz sem plačala s kartico Mastercard, je blo dodatno še 16 evrov.
Sicer imaš pa tule na forumu o Londonu že toooliko napisanega (praktične informacije in osebne izkušnje), malo uporabi iskalnik na tem in mogoče še na forumu “potovanja”.
O prevozih z letališča je vse na netu – odvisno, na katero letališče boste letele. Easyjet in Ryanair letita na Stansted[/url].
Za prevoze po Londonu imaš Oystercard, je tud vse na netu, pa z iskalnikom boš tud tule našla podrobnejše obrazložitve.
Mi imamo že kupljene karte za marec pri Easyjetu. Dobrih 50 eur na osebo. Če si kje blizu Ljubljane, se po moje tole najbolj splača, se ni treba kam dlje vozit.
Plačala sem s kartico Mastercard, se mi zdi, da je blo 16 evrov doplačila.
Prevoz z letališča do centra Londona – odvisno, s kom in na katero letališče boste letele. Easyjet in Ryanair letita na letališče Stansted, poišči spletno stran, imaš napisane vse možnosti prevoza.
Za prevoze po Londonu rabiš Oystercard – tud vse podatke najdeš na spletni strani.
Če pa uporabiš iskalnik na tem forumu (in mogoče še na forumu potovanja), boš pa našla na kupe praktičnih informacij in osebnih izkušenj, ker London je bil tule že n-krat obdelan.
Forum je zaprt za komentiranje.