Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Beograd-dogajanje, ogled

Beograd-dogajanje, ogled

Mene pa zanima Beograd, rada bi si pogledala kakšno vilo od vznotraj, pa obiskala kakšen koncert z živo glasbo, klub z živo yugo glasbo, arena koncert, kakšno zanimivo komedijo – gledališko predstavo. Kaj naj ne spregledam? Tisti, ki Beograd poznate mi svetujte prosim kakšne strani, iformacije dobrodošle.

kakšno vilo bi si od znotraj bolj težko lahko ogledala, lahko le od zunaj gledaš, ker te notri nihče ne spusti, so kar dobro varovene. najbolj zanimivo mi je pri teh vilah, ki so res vile, ful uštimane, ogromne, pred hišo pa yugo al pa stojadinka :)) kar se koncertov tiče mogoče na splavih, imajo res vsak večer v vsaki imaš drugo musko, ena techno, ena balkanjada, trubači. drugega kar se glasbe tiče pa nismo videli drugega. edino kakšne drugačne stvari kot titov muzej, cecina kuča, marakana stadion, razne cerkve, nakupovalni center, glavne pisarne tv pinka, zoo je bil takrat na žalost zaprt,…nevem če bi te slučajno kaj takšnega tudi zanimalo

obvezen ogled dedinje,ada ciganlija,koncert na ušču, narodna muzik v živo na splavih…. OBVEZNO!!

Kje pa so tile splavi?kaj je vse gor?rabim naslov.hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close