Dopust-iščem cimro
Potrebujem popoln odklop od vsega. V mislih imam počivanje na plaži ali ob bazenu in kak skok ali dva v vodo. Pa še kak čvek in branje lahke poletne literature:) Skratka možgančke na off.
V vsakem primeru nekje med 9.7. in 23.7. nekam grem.
Če tudi ti ne veš kam in s kom se mi oglasi na mejl,pa se kaj dogovoriva.
Lp,
Sabina
orientalka@gmail.com
V začetku avgusta grem na morje,da se čisto odklopim poleg vsega bi si želel čimvečje vesele družbe.Zaenkrat sem sam verjetno bo šel tudi prijatelj v družbo pa želim povabiti še kako dekle.Če razmišljaš kaj v tej smeri potem odpiši že danes kajti dopust je najslabše preživeti kje doma.Moj slogan pojdi tja kjer z mislimi ne boš v vsakdanjem življenju,feštaj in vrnil se boš kot prerojen..
hey Mateja
zamen nisi prav nič premlada …. 🙂 (imam jih 30)
grem na dopust v sredini avgusta: bi te zanimalo?
pišeš lahko na cvikcvak1@gmail.com
čaw
Hay Mateja!
Me zelo veseli da si me omenila in imam občutek da sodiš v mojo družbo prijateljev,ki bomo avgusta odšli na morje(komaj čakam)in se kot že velikokrat do zdaj čisto izklopili.Star sem 32 z družbo katero grem pa je tudi nekaj mlajših vsi pa smo za čist izklop.(kako vse skupaj poteka glede dogajanja pa ti navedem po g-mailu).!!!
Zainteresiran/a za dopust proti koncu julija ali začetku avgusta??
dopust777@gmail.com
lp
d.b
Hi pisci na tem forumu pod to temo:
tudi jaz bi se vam pridružila avgusta. Pišite na astraalena@gmail.com
Totalen odklop! LP vsem
Zadnji moment sem tudi jaz ostala brez družbe za morje od danes 23.08. do 28.08. V mislih imam hrvaško Istro (npr. Umag) oz. se prilagodim. Stara sem 34 let in si želim prijetnega in sproščenega preživljanja dopusta z osebo mojih let od 30-40. Če te mika skok na morje me čimprej kontaktiraj na mail: tims.moni@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.