Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Bohinj-a je mraz ponoči?

Kamp Bohinj-a je mraz ponoči?

Z majhnima otrokoma-eden je 9 m. eden 3 leta- bi šli v kamp v Bohinj al pa Boh.Bistrico. Kolk je kaj mraz za spat, mi kdo lahko svetuje oz.da kakšno oristno inf.!

Mi smo bili dve leti nazaj 15.8. in je bilo obupno mraz! Priporočam zelo dobre spalke in debelo pižamo.

A je bil kaj letos oz.tele dni? Predvidevam, da bi bilo v Boh.Bistrici topleje kot v Bohinju?

Za spat je super, ko se zrak ohladi. Vsaj dobro se spi.
Mislim da so najnižje temp tam okrog 14-15 stopinj – to je okrog 5h zjutraj.

Ponavadi zadošča še kakšna deka čez navadno srednje debelo spalko.

A to je blo v kampu pri jezeru al v Boh.bistrici? Najbolj, da se vsi skupaj stisnemo pa nam bo toplo.

Pri jezeru je približno toliko – lahko tudi malo manj, v Bistrici pa malo več. Vzel sem neko srednjo vrednost.

V tako mrzli spalnici spim jaz pozimi, ker imam vedno odprto okno, imam pa pižamo, pernico in še odejo čez. Toliko za ilustracijo, kako mraz je 15 stopinj ponoči.

Pižam ne rabite, vzemite debele trenerke, majice z dolgimi in še vsaj flis za čez, pa dobre spalke.

Bohinj je pokrajina….Bohinja kot kraja ni…in Bohinjska Bistrica je eno izmed naselij v Bohinju……eni so res manjkali pri geografiji nooo……

In ne….stopinje se v dolini bistveno ne razlikujejo…..je ponoči hladno……to je dejstvo……

Kot je že predhodnik napisal – malo se pozanimajte, kam hodite. V Bohinju boste izpadli smešno, če boste v Bistrici razlagali, da greste v Bohinj
Pa še konkretno, včeraj okrog polnoči je bilo v kampu v Boh.Bistrici 18 stopinj, zjutraj okrog 16. Ob jezeru je podobno, ker tudi v Bistrici mimo kampa teče Sava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close