Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Logarska dolina pravljična d.

Logarska dolina pravljična d.

Z družino nameravamo v Logarsko dolino in tam obiskati tudi Pravljično deželo. Zasledila sem, da tja ne smeš prinašati svoje hrane. Mene pa zanima, kaoliko časa traja ogled? je to pol ure, ura, dve?
Za ta čas imaš menda lahko za otroke s sabo malico?

Kaj pa v lokalu pred vstopom v Pr. deželo?
Imajo tudi primerno ponudbo za otroke? Mislim predvsem na zdravo hrano. Za nas odrasle me ne skrbi, ampak za otroke. Sadje pa menda lahko imaš ssa sabo, črn kruh in podobno?

Mi smo bili tam prejšnji teden (v Logarski). Naš sine se je vsak dan igral na igrišču pred Pravljično deželo. Noter nismo šli, ker je še premajhen. Glede na to, da je to v gozdu, lahko vzameš s sabo hrano. Menda pa si lahko vse ogledaš v pol ure.
Kar se restavracije tiče, pa ne vem, kako je s ponudbo hrane. Mi smo samo pili.

Je pa sicer tam zelo lepo.

lp

http://www.intellectus.si/ - Prevajanje, prevodi s pomenom.

Mi smo si gozd ogledovali okrog 3 ure. Koliko časa porabiš za ogled, je verjetno odvisno od starosti otrok (naša dva sta bila takrat stara 4,5 in 2,5 leti), zanimanja za pravljice …

V gozdu nas ni nihče nadziral, tako da se da vmes tudi jesti.

Pred vstopom v gozd pa je gostiššče, kjer smo naročili palačinke za otroke, narezek za odrasle, pijačo …, otroci pa so se v miru igrali na jasi pred gozdom.

Obisk te pravljične dežele mi bo za vedno ostal v spominu. kaj takšnega še nisem videla. če ne, sem se zelo nasmejala, ob pogledu kombinacije materialov. zanima me, kaj si misli kak nemec, ki zaide tja.
Malo sem zašla iz teme, ja, lahko ješ tam, kakšna je kulinarika v gostilni pa ne vem.

Samo idejo vam dam za obisk Märchenwalda v Avstriji. Mi smo ga obiskali lani, se ne da primerjati tega v Avstriji in samo nekaj figuric, ki jih imajo v Logarski dolini. Tam gre za cel hrib, vsake 50 metrov kulisa, celo koča z zelo dobro narejenimi figurami, ki pojejo, govorijo pravljico ob pritisku na gumb. Pa skoraj povsod so zraven še kakšne naloge za otroke. Ko se uspeš prebiti čez vse te pravljice, pa otroke spodaj čaka še kup zanimive animacije od indijanske vasi, tramplinov, upravljanja bagerjev… Tule je link http://www.maerchenwald.at/

Samo idejo vam dam za obisk Märchenwalda v Avstriji. Mi smo ga obiskali lani, se ne da primerjati tega v Avstriji in samo nekaj figuric, ki jih imajo v Logarski dolini. Tam gre za cel hrib, vsake 50 metrov kulisa, celo koča z zelo dobro narejenimi figurami, ki pojejo, govorijo pravljico ob pritisku na gumb. Pa skoraj povsod so zraven še kakšne naloge za otroke. Ko se uspeš prebiti čez vse te pravljice, pa otroke spodaj čaka še kup zanimive animacije od indijanske vasi, tramplinov, upravljanja bagerjev… Tule je link http://www.maerchenwald.at/%5B/quote%5D

Ali lahko poveste malo več o tem,lepo prosim?
Ali ste vi prespali? Aloi je treba prenočišče rezervirati? Ali lahko samo za 5 oseb(2 odrasla,3 otroci)?

hvala lepa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close