Najdi forum

kje na Rabu

zdravo, čez vikend grem na rab, kje na otoku rabu se je fajn stacionirat, razmišljal sem v banjolah, pa da imam do mesta rab možnost it brez avta.

razmišljam o kampu padova oz. če je apartma kje v bližino kampa, če predlagate kakšen poceni apartma ali sobo za 2 pa javite

Hvala, da si načela to temo. Tudi jaz imam podoben problem, le da mi gremo 22.8 za 4 noči.
Razmišljam o hotelu International v samem mestu Rab in me malo skrbi, da ni predaleč plaža. Smo s hčerko 5 let.

Suha Punta je 5km stran.

mi smo lani kampiral v kampu v Banjolu, super je bilo.
vsak večer smo šli peš ali s taxi-boatom v mesto, avta niti nismo rabili, je pa res, da je zdajle dol precejšnja gužva, sploh na plaži…..

Padove zalivi imajo kar lepo plažo, droben pesek in tudi polurni sprehod ob obali do mesta. Samo zelo malo sence. Tam je Banjol, malo naprej Barbat.

Kdor je v kakem hotelu v mestu, ima pa par 100m ( dobrih 5 minut) čez mestni hrib oz. park Komrčar do obale z mestno plažo. Ki je tudi OK ( skale, prod, betonirano), čisto morje in tudi nekaj sence mogočnih dreves do ene dveh popoldne.

Po mojem lepo oboje.

ps. Sicer je pa Suha punta, ki jo nekdo omenja, tudi dobra opcija. Karolina na rtu Suhe punte še posebej.

je boljše da grem na parceliran del pa malo več plačam ali na neparceliran (ugodnejše), namreč na parceliranem delu so bistveno boljše sanitarije, urejene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close