Kaj je s tem Ryanair-u?
Prov jezna sem. Že več let se vozim z njim in vsako leto ugotovim, da dodajo neko novo takso ali pa podražijo storitev rezervacije. Kr neki.
Hočem rezervirat 4 letalske karte in na koncu mi nabije še provizijo za nakup z Viso (administration fee) za vsako karto posebej? V čem je fora? A mi zna to kdo povedat? Da mam zarad 4 kart skoraj 50 € provizije?
Pa še nekaj. Če hočem rezervirati eno letalsko karto me stane 18 €, v primeru da hočem kupiti 4 karte naenkrat cena ene poskoči na 30 €. Zakaj? V čem je logika, da bi dala za eno letalsko karto 18 €, za 4 iste letalske karte na popolnoma isti destinaciji pa 120 €?
Nič več ne zastopim. A mi lahka prosim kdo obrazloži zadevo?
Pojdi na STA forum, kjer imaš te stvari že štirinajstmilijonkrat razložene…
Ta logika ni kmečka, ampak bolj logika letalske družbe, in se ne obremenjuj toliko, koliko nekih dodatnih % plačaš za karto, ker v procentih izgleda veliko, ampak koliko na koncu plačaš za posamezno karto in ali te to zadovoljuje.
V tvojem primeru pač vzameš, da stane karta 52 € in to verjamem, da je še vedno ugodno, glede na druge izdatke, ki jih imaš sicer v življenju. Ali ta cena predstavlja seštevek 10-ih različnih tax ali nobene, ta pa ne zanima – še vedno gre iz tvojega žepa isti znesek in pika.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.