Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj je s tem Ryanair-u?

Kaj je s tem Ryanair-u?

Prov jezna sem. Že več let se vozim z njim in vsako leto ugotovim, da dodajo neko novo takso ali pa podražijo storitev rezervacije. Kr neki.

Hočem rezervirat 4 letalske karte in na koncu mi nabije še provizijo za nakup z Viso (administration fee) za vsako karto posebej? V čem je fora? A mi zna to kdo povedat? Da mam zarad 4 kart skoraj 50 € provizije?

Pa še nekaj. Če hočem rezervirati eno letalsko karto me stane 18 €, v primeru da hočem kupiti 4 karte naenkrat cena ene poskoči na 30 €. Zakaj? V čem je logika, da bi dala za eno letalsko karto 18 €, za 4 iste letalske karte na popolnoma isti destinaciji pa 120 €?

Nič več ne zastopim. A mi lahka prosim kdo obrazloži zadevo?

Pojdi na STA forum, kjer imaš te stvari že štirinajstmilijonkrat razložene…

http://www.sta-lj.com/forum

Ta logika ni kmečka, ampak bolj logika letalske družbe, in se ne obremenjuj toliko, koliko nekih dodatnih % plačaš za karto, ker v procentih izgleda veliko, ampak koliko na koncu plačaš za posamezno karto in ali te to zadovoljuje.

V tvojem primeru pač vzameš, da stane karta 52 € in to verjamem, da je še vedno ugodno, glede na druge izdatke, ki jih imaš sicer v življenju. Ali ta cena predstavlja seštevek 10-ih različnih tax ali nobene, ta pa ne zanima – še vedno gre iz tvojega žepa isti znesek in pika.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close