Kam v MB na deževen dan
Na Lovrenška jezera smo imeli namen iti
.
Gre se proti Radljam ob Dravi do vasi Ožbalt in naprej do Ribnice na Pohorju, Ribniške koče, Jezerski vrh, Lovrenška jezera
Ribniška koča – Jezerski vrh 20 min, Jezerski vrh – Lovrenška jezera 1:20
Tako piše na Hribi.net
Upajmo, da res ne bo dežja, sicer se peljemo z gondolo in peš do razglednega stolpa.
.
Gre se proti Radljam ob Dravi do vasi Ožbalt in naprej do Ribnice na Pohorju, Ribniške koče, Jezerski vrh, Lovrenška jezera
Tako piše na Hribi.net
Upajmo, da res ne bo dežja, sicer se peljemo z gondolo in peš do razglednega stolpa.[/quote]
Sedaj ne vem, od kot si.
Najbolj enostano in najlepše je iti na Lovrenška jezera iz Rogle. Hoje iz Rogle je kakšna ura, pa še to brez vzpona, prav turistično.
Dostop na Roglo je z avtom iz Zreč.
Izlet vam bo ostal v lepem spominu.
.
Tako piše na Hribi.net
Upajmo, da res ne bo dežja, sicer se peljemo z gondolo in peš do razglednega stolpa.[/quote]
Sedaj ne vem, od kot si.
Najbolj enostano in najlepše je iti na Lovrenška jezera iz Rogle. Hoje iz Rogle je kakšna ura, pa še to brez vzpona, prav turistično.
Dostop na Roglo je z avtom iz Zreč.
Izlet vam bo ostal v lepem spominu.[/quote]
Hvala, ampak jaz moram jutri skozi MB, ker sem tam zmenjena.
Sicer sem prepozna za “jutri bo dež”, ampak drugače v MB obstaja Bumbar
http://www.bumbar.si/
Smo bili decembra tam na smučanju in smo otroke za par ur tja peljali. Super za preživet par uric.
Forum je zaprt za komentiranje.