Zakaj vsi rinete na Hrvaško?
Ja, če gre samo za obalo, recimo da je hrvaška fajn. Amapk se najdejo lepe obale tud npr. na Sardiniji, Korziki, v Grčiji … pa verjetno še marsikje drugje.
Tisti, ki nas poleg morja in obale zanima še kaj, gremo pa raje kam drugam. Mi npr. v Italijo, Francijo, Španijo, pa tud bolj severno – Benelux, Nemčija, Avstrija …
Je pa res, da če gledaš samo, kako bi najceneje prišel do morja – apartma za par 100 evrov, pa doma z vrta pobereš vse od krompirja naprej …, je pa Hrvaška najbrž še zmeraj najbolj ugodna varianta. Pa za drugod po svetu je treba vsaj malo znat kak tuj jezik, na Hrvaškem se pa folk že zmeni “po naški” …
Ja, nekateri gledamo predvsem ali pa celo samo na to, kako bi najceneje prišli do morja, apartma za par 100 evrov, pa zelenjava z vrta in ostalo iz domačih, preverjeno poceni trgovin.
Še sreča, da obstaja ta varianta, sicer že dolgo ne bi več videli morja.
In še ena sreča – hrvaška obla nam je celo zelo všeč! 🙂
…ker še nikjer drugje nisem našla tako finih plažic z obilico borovcev. peska ne mi kazat, ker z njim vsakič uničim ene kopalke, pa še polhno torbo ga domov privlečem.
hrvaška je super, ker greš lahko samo za podaljšan vikend! in to narediš 4x na leto in maš morja vrh glave.
na morje grem vedno na hrvaško, druge destinacije so bolj za potovanja….letos grem najprej na hrvaško, potem pa še na sardinijo…..sem pa že sedaj ziher, da grem drugo leto spet na hrvaško….
Ja, nekateri gledamo predvsem ali pa celo samo na to, kako bi najceneje prišli do morja, apartma za par 100 evrov, pa zelenjava z vrta in ostalo iz domačih, preverjeno poceni trgovin.
Še sreča, da obstaja ta varianta, sicer že dolgo ne bi več videli morja.
In še ena sreča – hrvaška obla nam je celo zelo všeč! :-)[/quote]
raje sem celo leto doma kot da bi šla čez mejo. preblizu je, pa vsak dan srečaš en kup sosedov in znancev kar mi je totalno mimo.
Ne maramo vsi hotelov, pa AI, pa mivke 3 km. Mi že ne.
Eni radi v kakšni zakotni vasici trebimo ribe in jih pečemo na žaru, se pretegujemo po kamniti plaži, se vozakamo z domačinom na nočni ribolov, kolesarimo, zvečer pa do onemoglosti kartamo in pijemo. In to vse na izi. In sicer na kakšnem od otokov.
ja, dragica, bili smo v Šri Lanki, Dominikani, Španiji, praktično celo EU prepotovali, tja do Moskve, dol do Istanbula, bili celo enkrat na križarjenju…………………ampak na glavni poletni dopust gremo na Hrvaško. Pika. Konec.
Si sedaj hepi? A če si ti pokukala tja do Španije misliš da si nekoga za brado pocukala al kaj………:-))
Bravo tudi jaz sem se naveličal Hrvaške…..sicer je bilo čist ok, ampak radi bi šli nekam daleč, seveda z letalom (še bolje, če vsaj 2x prestopimo) – da bom lahko potem v gostilni Joškotu povedal, kako zelo daleč smo bili na dopusti in kako zelo fino je bilo.
Svetuj mi kakšen super truper hotel, da bo čim cenejši – pa da bo vseeno ponujal preeecej več kot hoteli pri bližnjih sosedih. Seveda mora biti hotel oll inkluziv, z preverjeno neomejeno količino pira za mene in sladoleda za otroke. Pa koka-kola je lahko tudi v kozarcu (brez flaške – tok aklih pa nismo), pa da so popoldne še prigrizki, zvečer pa obilna samopostrežna večerja, da si bom lahko nagrmadil zvrhan krožnik ……mljask.
Svetuj mi hotel, ki bo imel vsaj nekaj bazenov z finimi plastičnimi lezalniki (tam bom slikal ženkico, da kasneje pokažem sodelavcem in sosedom…), zaželjeno je tudi čimveč animacije za otroke in odrasle ……, da se v miri spočijem od otrok in ženke. Predlog ?
Forum je zaprt za komentiranje.