Najdi forum

Denarja ni prav veliko, a za en teden bi šlanekam,da kaj vidiva,se malo tudi kopava,malo odpočijeva.Gledam po agencijah. Ponujajo, a kaj? Najbolje bi skozi prišla nekje na Jadranu (Hrvaška), a bi rada nekam, kjer še nisva bila. Maksimalno na osebo bi porabila 600eur…gledava Rodos, Kreto…mika naju tja nekam. Bi šlo? Kaj bi bilo boljše od teh dveh?

Jaz bi vsem ljudem brez domišljije in brez poguma prepovedala dopust.

Priporočam teden bivanja v samostanu Stična. Brezplačno 31.7. – 6.8.2011

31.7. bo fešta ob praznovanju sv. Ignacija!

Če bi imela dovolj denarja, bi pustila domišljiji prosto pot, verjemi! Ta post ni bil v smislu tega- če malo bolje prebereš.

Bi prepovedala tudi tistim, ki se ne morejo odločit, ali naj gredo v počitniške hišice v Savudriji, ali v Puli ( razlika v ceni je cca 50 €!? Blagor tebi, ker se lahko preseravaš in prepoveduješ dopuste !!

Sori bejba, ajde, da bi rekla, da imata po 100 eur na osebo…pa bi iskala variante kam in kako, če se sploh da itd…ampak da prijaviš, da lahko porabita skupaj 1.200 eur pa poveš za Kreto in Rodos je pa res sramota. Ker za ta denar greš z malo ideje lahko skoraj kamorkoli. Treba je imet le malo domišljije in voila…
Kako naj mi vemo kam bi šla?! Sta avanturista ali se gresta raje hotelski turizem? Obožujeta mir in tišino ali nore zabave in veliko ljudi…velemesta ali vasice…potujeta raje na štop ali z vlakom, avtom ali letalom…imate raje Grčijo, Turčijo, Hrvaško ali pridejo v poštev tudi Italija, Francija, Španija…
Vklopi malo možgane, posrfaj po netu in variant boš imela toliko, da ne boš mogla izbrati. Pa fajn se mejta.

Hmmm. 1200€ za dopust je meni ful. Mi bomo za 15 dni porabili približno 1100€, pa nas je 5.

Glede na to, da imata budget 600 € po osebi, bi jaz rekla, da imata dokaj prosto izbiro destinacije.

za ta denar je lahko že lep dopust. poglje npr. lastminute.com, odklop.com,… pa boš kaj našla.
mi smo bili na malti za 150 eur za pet dni vsa družina (letalo+hotel). Če nimaš točno določene destinacije poglej letala na Adrii ali pa na raynair, potem pa na eurobooking.com rezerviraj še hotel. Možnosti je malo morje. sicer so karte med poletjem res malo dražje, pa vendar. Npr. 370 eur je za dva iz trsta na sardinijo okoli 1. avgusta. Če gre pa jeseni, pa je karta lahko že od 8 eur naprej.
potem še hotel in to je to. Sam moraš pa imeti eurocard, da bookiraš in plačaš preko spleta.
res poglej na odklop, kot pravim, možnosti je malo morje. Mi imamo majhne otroke, pa vedno sami poiščemo karto in hotel (tako smo bili spomladi v Londonu za 5 dni za hotel + karta 400 eur za 5 oseb).
Pa srečno!

Tudi meni je 1200 veliko za dopust. Za ta denar bi 14 lahko bila kjerkoli /skoraj/ na hrvaški obali. Letos sva si zaželela iti nekam, da kaj vidiva,doživiva. Sva tudi varčevala,da lahko greva.V teh 600 računava en teden paket,let.takse+ kar bi tam porabila. Zanima naju samo, kje nama svetujete da ta denar “sfrčkava !! Na Kreti ali na Rodosu?

Pa zakaj si se tako napalila na ta Rodos ali Kreto? Te kaj posebnega veže za ta dva otoka? Sta surferja al kaj?

Hvala vsem za prijetno kramljanje.

Če bi se odločala med Rodosom in Kreto, bi se definitivno odločila za Santorini :)))

Drugače pa malo poglej – za ta denar dobiš AI Egipt, Turčijo, morda Ciper, Malto, Bolgarijo,… Pojdi na odklop.com, vpiši kriterije in ven ti bo vrglo veliko ponudb. Srečno pri izbiri in lepo se imejta na dopustu 🙂
P.S. Meni bi bilo škoda takšen budget pustiti na Hrvaškem, je še toliko drugih destinacij…

Ja res. Midva porabiva za dopust cca 1.500 zadnja leta, pa se vsako leto dva tedna s šotorom klativa okoli po Evropi. Vsaj tretjino gre za vožnjo.
Moraš bit pa res brez domišljije, da za 1.200 ne veš kam za 1 teden.
V google vtipkaj last minute, ne boš verjela, kaj vse najdeš…

Hotela je le vaša mnenja,kje , po vaših izkušnjah, je boljše, bolj zanimivo: na Kreti ali na Rodosu.
Mislim, da se ne bo več javila tukaj. Jaz se tudi ne bi.
Srečno vsem pomagačem.

No, če bereš. Oboje je zanimivo, veliko za videt- odločii se glede na ceno.

vsi dopustniki
Re: kam?

22.07.11 18:47
Hvala vsem za prijetno kramljanje.

a pa ovce res ne štekare da ste ovce

Takih veleumnih razglabljanj (beri:zafrkavanj) je tukaj ogromno. So pa mogoče ljudje, ki ne razumejo vprašanja(teme). Upam, da je teh zelo malo.

Jaz bi se odločila za Rodos.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close