Najdi forum

OJLAAAA…

A JE BIL KDO NA LEFKASU IN BI KEJ ZANIMIVEGA NAPISAL IN SVETOVAL?????

PROSIM……

LP

@pohajačka, zakaj se ti vedno dereš po forumu (=velike črke?) si vedno tako zjalo?
Glde potovanja ti bo pazagotovo srakoper kaj svetoval, se mi zdi,hehe

Jaz sem bila na Lefkasu v vasi Ag. Nikitas, hotel Kalypso letos junija. Zahodno obalo (Ag. Nikitas) zelo priporočam, saj je nekaj povsem drugačnega kot vzhodni del (Nidri, Ligia, itd), ki so mnogo bolj turistični. Všeč mi je bil tudi Vasiliki(skrajni jug otoka). Priporočam ogled samostana v bližini mesta Lefkade. Sicer pa so prav vse najlepše plaže na zahodni strani in so res vredne obiska. Priporočam, da se “počitniško naštelate” in se prepustite vročini, morju, dobri grški hrani oz. se pustite presenetiti. To je moj nasvet za dober dopust. Jasas!

Zgleda da je kar veliko zjalo ja:) Pohajačka, da ti lociram rešitev problema, hitro poglej na levo, v tretji vrstici na tipkovnici se skrajno nahaja tipka “caps lock” in PRITISNI!

ej, ti znaš bit pa čisto učiteljsko-mentorski s tip (potrpežljiv, sistematski..) ..skrit talent, ni kaj
če bo šlo tkao naprej, te bom predlagal za moderatora tega foruma

@borg: ti pa samo neki klobasaš, brez repa in glave. Malo se zberi in sodeluj ….., napiši kaj o Lefkasu, lahko tud kaj nezanimivega, samo da bo na temo!!!!

MHM jebo te Lefkas v temu podforumu na takšen način in to čisto na izi…

@srakoper: I LOVE YOU TOOOOO!!

Ummmm. Lefkas. Bila sva letos junija. Kaj bi ti povedala…?
Obvezno prevozno sredstvo! Midva sva rentala skuter. Pol pa zemljevid v roke in gremo. Ker otok nima nekih zgodovinskih znamenitosti in slovi po izjemno lepih plažah, je bil najin cilj raziskat vse plaže. Za mene najlepša je Egremni (se splača prehodit 350 stopnic), največkrat pa sva bila na Kalamitsi, ki mi je najbolj “prirastla k srcu”. Pogledala mesta Nidri, Lefkas in Vassiliki, vas Karya, svetilnik na skrajnem jugu otoka… V 14 dneh sva nardila 700 km in imela res nepozaben dopust, ki se niti primerjati ne da z kakimi all inc počitnicami. Naslednja destinacija – Kefalonja.

Če te še kaj zanima, vprašaj. Pa tut kakšna slikica bi se našla…
Pa kar z veseljem na Lefkas, je čudovit!

lp,
G

Tud midva bila na Lefkasu… lani. Res čudovit otok, s prekrasnimi plažami.
Predlog: obvezno prevozno sredstvo.
Midva živela v Nidri-ju … res da vsako dnevna vožnja na Z, kjer vse te čudovite plaže, a zvečer sva stopila ven iz apartmaja in imela luštno mestece za malček pohajkovanja.
Tudi jaz torej toplo priporočam Lefkas.

Bili na Lefkasu že večkrat. zelo radi se vračamo. Priporočam vsem, še posebej družinam. Plaže čudovite, turizma ravno prav.

Mi smo po bivali v apartmajih, ki smo si jih sami rezervirali po internetu.

bila na lefkasu, najlepši otok od vseh, ki sem jih obiskala v grčiji kar se tiče plaž…. res bi bilo lepo, če nas ne bi zjebala intelekta s hotelom, ki je bil slabši kot so obljubljali v katalogu!!! pač nismo prebrali drobnega tiska, da se to lahko zgodi. tako da zelo pazi s katero agencijo greš…. priporačam globtour, če ne greš v lastni režiji

Pozdravljeni,
letos sem bil na lefkasu v hotelu, pa me zanima če je kdo bil v apartmaju ali studio če ste slišali kateri je dober ter cenovno ugoden, pa po možnosti zahodna stran otoka npr. ag. nikitas ali vasiliki se vam vnaprej zahvaljujem za informacije.
lp Daniel

a ma kdo slabe izkušnje z agencijo intelekta?

Nikoli slabih izkušenj z njimi, pa sva kar nekaj let letovala izključno preko njih. Tudi na Lefkasu.

Še lepša od Lefkasa je bila meni sosednja Kefalonija.

jaz grem predvsem v lefkas zaradi hrane in drugega okolja pa seveda tudi zaradi morja..saj ne bom razočarana, ker pričakujem pestrost jedi..?

Grška hrana pač. Kjerkoli podobna. Nekih superlativov ne pričakuj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close