Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Disneyland – ceneje… :-)

Disneyland – ceneje… :-)

Ok, sem in tja se je našel kdo, ki je spraševal za Disneyland; karte, dogajanje.

Vsem, ki še niste bili in mislite iti… Če kupite karte na spletu vsaj 7 dni pred načrtovanim prihdoom (datum morate fiksirati), bodo karte za štiričlansko družino okoli 60 EUR cenejše. Vendar pa so zviti američani to opcijo ponudili samo francosko govorečim ljudem, torej si pomagajte na vse možne načine, v kolikor ne govorite francosko, in naročite karte preko spleta, na uradni spletni strani – zavihek francoščina. Čim boste izbrali angleški jezik, te ponudbe ne bo.

Ne vem kako je drugače, a trenutno imajo akcijo, da en dan plačate, drugi dan pa je zastonj. Mi smo izbrali samo en park (sta dva), in smo za tri odrasle, ter enega otroka plačali 120 EUR.

Na blagajni bi odšteli bistveno več.

Podobna akcija je tudi v Asterix parku, kdor ga ima željo obiskat 🙂

Jaz gledam akcijo s 35-odstotnim popustom za bivanje in karto za park. In zanimivo, dva odrasla trije otroci skupaj pride cca 200 evrov več kot en odrasel en otrok in en odrasel dva otroka posebej. Stane nekaj pod 400 evrov, kar se mi zdi za tri dni vstopnine v oba parka in dve noči z zajtrkom zelo ugodno.

Lahko vprašam, kje ste bivali?

V bistvu smo rentali stanovanje za deset dni in je Disneyland samo eden od izletov v tem času.

Objavila sem, ker so lisjački tako dobro skrili tale popust. Morda komu pride prav… 🙂

Drugače pa se tudi meni zdi ta vaša ponudba zelo zelo ugodna.

Joj, tista cena okoli 360 evrov je za tri ljudi, za dva pride nekaj pod 300, če dam vseh pet skupaj, pa malo čez 800.

Saj navsezadnje bomo tudi mi naredili tako, najeli sobo nekje drugje, ker se ne izide z letalom.

Se mi je zdelo malo prepoceni vse skupaj. Sam ok, možno je vse.

Uživajte max 🙂

No, saj če primerjaš s tem, koliko ste vi odšteli samo za karte za en dan … Za tri dni je pač trikrat več in 300 evrov bi prišle samo karte.

Sem pa šla gledat trenutno ponudbo in so karte po 41 evrov za en park, cena enotna (torej ni popusta za otroke). Pri večdnevnih vstopnicah ni popusta.

Sam še tolk, očitno tema zanima samo naju dva: akcijo imajo tudi tridnevne vstopnice po ceni za dvodnevne vstopnice in pridejo za tri ljudi 353 evrov – bivanje za tri z vstopnicami za tri dni pa deset evrov več 🙂 (no, plus zavarovanje odpovedi še cirka 40 evrov, se pravi dobrih 400 evrov oziroma 50 evrov več kot samo vstopnice za tri dni).

No, pol se pa najdejo ”dobre duše”, ki karte, ki jih koristijo samo en dan, po ”zelo ugodni ceni” tudi na med.over.net prodajajo naprej. Vstop je namreč možen v razmaku.

Ljudje, ki ne vedo za te ugodnosti na francosko napisani strani, pa pač pograbijo. Saj ne vedo. Verjetno so oboji zadovoljni, prvi sploh, ta drugi pa itak ne vedo, da so naplahtani.

Se vam drugače ne zdi tri dni kar veliko samo za en park? Mi kar bolj preletimo vse skupaj, pa smo precej adrenalinski. Itak pa gremo potem še v Asterixpark in Legoland (ki je pa verjetno bolj na easy)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close