hotel alan Starigrad
Hotel in bazen je OK. Potrebno pa bi bilo vedeti zakaj greš ravno tja. Če je tvoj cilj hoja po Paklenici, plezanje ipd potem je to OK izbira. Če pa iščeš plažo in morje potem pa ti toplo priporočam da greš vsaj še cca 30 – 40 km dalje. Dejstvo je da v tem predelu nonstop piha in pa če kje pada dež, pada tu. Pred leti smo bili tam, kolegi pa v Zadru. Oni so imeli mirno morje brez neviht, mi pa smo na tem mestu v istem terminu preživeli mislim da 4 nalive in pa seveda stalen veter (ki ni vetrič).
Mi smo bili konec julija. Ni bilo slabo – samo v ta predel ne grem več na morje – razen takrat ko bomo šli v NP Paklenica. Na morje pa pojdi malo dlje do Zadra potem pa 20 min trajekta do pašmana/Ugljana. V vsakem primeru boste uživali, zato se ne sekiraj zaradi močnejšega vetra. Res pa je da je to zaspano mestece, ki je zelo prijazno do družin.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,3161258,3161332#msg-3161332
Kar se tiče dopusta v tem mestu bi jaz rekla takole. Če imaš možnost, pojdi raje drugam, saj se tu ne dogaja prav veliko. Mesto je ob jadranski magistrali, prav tako so plaže takoj pod njo. Tako, da tu mi nismo imeli kaj početi. Za ta denar, gremo raje drugam. Razen seveda, če nimate v mislih, kakšno plezanje ali podobno……Hotel je po moje uredu, le mi nismo imeli občutek, da je to kraj primeren za dopust.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.