Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem APP Bučanje 2011

Iščem APP Bučanje 2011

Smo 4-članska družina in bi želeli rezervirati app v naselju Bučanje od 15. do 25. julija 2011. Ali mi lahko kdo posreduje info preko katerega kontakta je že možno rezervirati za naslednje leto?
Hvala za info.

Pošlji mi mail na soncek27@gmail.com ali pa napiši ti svoj mail.

Lp

Tudi mi se zanimamo za letovanje v Bučanjih.

Nekje sem zasledila tiste hiške v kampu, pa ne najdem, kje jih lahko najamem. Ni nobenega kontakta.
Mi lahko kdo pomaga?

http://sindikat-kc.si/admin/dokumenti/00000024-000000b4-nerezine.pdf
Ti bo tole kako pomagalo!

LP

Ali koga zanima termin 26.6.2011 do 6.7.2011?
Mi ne bomo mogli iti, pa iščem morebitno zamenjavo.
Je pa apartma lahko za dve družini (do 8 oseb) – v naselju Bučanje. Super lokacija.

Pozdravljeni,

kolikšna pa je cena?

LP

Cena?slikice?

Počitniška skupnost Krško oddaja različne apartmaje, zato lahko pokličete na št. 074922889 in vprašate za morebitni prosti termin, čeprav kar dvomim, da še imajo kaj prosto, vendar vprašati ni greh.
Upam, da smo komu pomagali

ODDAMO APARTMA V NASELJU BUČANJE

Apartma se nahaja na odlični lokaciji, oddaljen približno 50m od morja v počitniškem naselju Bučanje. Apartma je na novo opremljen in obnovljen( povečana terasa z ležalniki, mizo, stoli in žarom). V apartmaju so SAT tv, klima, hladilnik, zmrzovalnik, kuhinja, jedilnica, kopalnica…)Pred apartmajem možnost uporabe urejenega parkirnega prostora.

V apartmaju je 5 postelj( zakonska, pograd, in samostojna postelja) možnost bivanja do 8 ljudi.
Primeren za družine.

Cena ugodna in po dogovoru.

Možni termini v juniju, teden dni v avgustu in cel september.

Več informacij dobite na telefonski številki: 040-515-357

Lep pozdrav!

Zanimam se za apartma v naselju Bučanje, blizu morja konec julija ali v mesecu juniju in sicer za 8 oseb.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close