Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice parcela v kampu VALKANELA

parcela v kampu VALKANELA

ali kdo ve ce so parcele standardne velikosti da gre prikolica komot gor ali so tudi manjse? nasa prikolica je dolga 6 metrov, me je zaskrbelo, če ne bi šla na parcelo, ki smo jo rezervirali

ja, pa vzamete dve parceli, a ne

zdaj pa res;

velikost parcele je 8*10 v našem kampu

in vas kamp je?

V “našem” kampu so parcele različnih velikosti, nekatere tudi neprimerne za prikolico, ker so neravne. Vedno si pred rezervacijo ogledamo parcelo, da kasneje ni težav s postavitvijo prikolice (6,5 m + rudo). Sem pa že nekajkrat videl, kako so se ušteli, ker rezervirane parcele niso poznali in dobesedno niso mogli nanjo bodisi ker je bila premajhna ali pa neravna. Sledi slaba volja ob začetku dopusta.

joj, kako pa lahko preverim velikost parcele?

Kako lahko preveriš velikost parcele?

Pokličeš v recepcijo kampa in vprašaš, kako velika je parcela številka XXX in na kakšni legi je. Drug način je, da se odpelješ čimprej v kamp (družinski izlet v soboto) in si jo ogledaš ter še pravočasno (v predsezoni) spremeniš v drugo parcelo. Težko?:)

lahko. sem tam ze bila in rezervirala. a zdaj ko razmisljam me obhajajo dvomi.

Pokličeš tja in vprašaš, a ne? Zakaj pa pri rezervaciji nisi vprašala, kolk je velika, pa če je sploh primerna za prikolico, ali je bolj za šotor. Če je bolj na neravnem, bo neuporabna. Včasih je pa okoli že toliko prikolic, sploh zraven težko prideš, z avtom sploh ne, na roke je pa tudi težko v kak klanček riniti. Kaj še nikoli niste kampirali s to prokolico?

zal se ne, smo novinci, zato se vam verjetno ta vpr.zdijo butasta.

Kolikor vem, so vse parcele v Valkaneli velike 100 kvadratnih metrov, tako da boste prikolico brez težav postavili. Tam kampiramo že dvajset let in še nisem slišala za primer, da bi bila prikolica prevelika za parcelo…

so mi javili da je velika 50

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close