Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel MOJ MIR v Savudriji

Hotel MOJ MIR v Savudriji

Zanima me če je kdo bil v tem hotelu in kako je? Hotel ima le 2 zvezdici, pa me skrbi da bi imela z možem pokvarjene počitnice.

Za kakršenkoli nasvet bova hvaležna.

A res nobeden še ni bil tam? 🙁

V hotelu še nisem bivala.Kolikor vem so lani nekaj prenavljali. Hotel je ob morju.Imaš tudi možnost najetja apartmaja.Poišči tel.št. ali mail in kar direktno vprašaj.Pozdrav Tinka

Sama grem letos, od kolegice sem dobila zagotovilo, da je super, (grem zaradi sence), ker se ne smem preveč izpostavljati soncu, pa bomo videli. Nekomu je všeč nekaj , drugemu drugo. Bila sem ža v hotelu kjer so vsi hvalili, kako je super pa ni bilo in obratno. Na razliko v zvezdicah pa ne dam veliko – luksus lahko imam doma. Na morje pa grem zaradi klime, vode, da odklopim in za tistih par dni mi je vseeno kje sem, samo da je čisto. Pustimo se presenetiti, pa bomo videli.

Dona, jaz sem že rezervirala. Upam da bo res v redu. Saj kar se tiče opreme sobe mi je vseeno, rada imam le da je čisto in dobra hrana. Upam da bo oboje 🙂

Hej,

Moja starša že 3 leta zapored hodita v ta hotel in sta nad njim navdušena. Hrana je super, pa še blizu morja je.
Tak da po mojem se bosta imela fino.

lp

Rada bi se vključila v to debato , hotel Mojmir bi tudi mene zanimal za
nekaj dni v začetku avgusta.
Šla bi dva samo za cca 3 dni, rabila pa bi senco. Pa Savudrija mi je všeč, ker ni daleč.

A MI LAHKO ZAUPATE, KJE STE REZERVIRALI ? Ali kakšna agencija ali direkt ?

Letos sem bila prvič v Savudriji v bungalovih hotela Moj Mir in prijetno presenečena. Polno sence, dobra hrana, čisti objekti, če bi bila še plaža tako super(skalnata plaža ob hotelu in bungalovih), malo lepša proti kampu, bi bilo prelepo. Glede na navedeno si proti drugim hotelom v Hrvaški zaslužijo kakšno zvezdico več.
Priporočam vsem, ki si med dopustom želite miru, jutranjih tekov, sprehodov, poležavanja v senci – saj to je pa res MOJ MIR. Sobe oziroma bungalovi so res bolj skromno opremljeni, ampak čisti, vsak dan počistijo,osebje zelo prijazno.

Lani smo bili v bungalovih savudrija zelo zadovolni,tko da letos gremo spet.same pohvale nad hrano,plažo,čistočo..

Zanima me, če so bungalovi v Savudriji primerni tudi za družino z dojenčkom. Zanima me, ker je cena ugodna in bi lahko šli za dalj časa.

hvala
lp

“Letos sem bila prvič v Savudriji v bungalovih hotela Moj Mir in prijetno presenečena. Polno sence, dobra hrana, čisti objekti, če bi bila še plaža tako super(skalnata plaža ob hotelu in bungalovih), malo lepša proti kampu, bi bilo prelepo. Glede na navedeno si proti drugim hotelom v Hrvaški zaslužijo kakšno zvezdico več.
Priporočam vsem, ki si med dopustom želite miru, jutranjih tekov, sprehodov, poležavanja v senci – saj to je pa res MOJ MIR. Sobe oziroma bungalovi so res bolj skromno opremljeni, ampak čisti, vsak dan počistijo,osebje zelo prijazno.”

Zanimiva reklama!

Obvezno idite ne bo vam žal,ker njihove 2* pomenita drugje 3*,mi smo bili z majhnim otrokom (4) in smo bili zelo zadovoljni in tudi presenečeni obenem da lahko za mali denar kupiš veliko zadovoljstva.

Pozdravljeni

tudi mi smo že 2x bili pri njih, in smo bili več kot zadovoljni. prvič sva bila v hotelu, takrat sem bila noseča, drugo leto pa smo šli že s tamalim, pa smo bili v bungalovu in je bilo še boljš:) hrana je super, osebje neverjetno prijazno, plaža pri kempih pa je za otroke zelo primerna. no, 11.9.10 pa gremo spet:)

lp

Eno vprašanje za tiste, ki so bili v bungalovih z malimi otroki-ali tudi velja polpenzion, kot za hotel, kam ste hodili na kosilo oz. ali ima bungalov kuhinjo, ali je dodatno 1 ležišče, kaj pa za drugega otroka moraš pripeljat s sabo prenosno posteljico?
V hotelu sem že bila, za bungalov pa ne vem kakšen je.

Tudi mene bi zanimalo kaj več 🙂

Bungalov nima kuhinje in ne hladilnika. Lahko si vzamete kakšen mini kuhalnik s sabo in prenosni hladilnik in ste zmagali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close