Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice odločitev med San Polo ali Colone kampoma

odločitev med San Polo ali Colone kampoma

Vprašanje za tiste, ki poznate sceno okoli Bal (Bale v Istri). Kateri kamp se vam je bolj dopadel od omenjenih: Colone ali San Polo? Mislim, da vsi iščemo pb isto. Senčko za otroke, lepe prostore za šotor, urejene sanitarije. Pa še tako na splošno me zanima vtis o enem in drugem. Tehnične podatke sem si vse prebrala na netu, sedaj bi še kaj iz prve roke 🙂

lp in hvala

Če prav vem, je tule na MON-u kar nekaj takih, ki letujejo v katerem od teh dveh kampov.

Kampa sta relativno blizu, neke velike razlike v tipu obale ni, kaj več pa ti sama žal ne znam povedati, ker se običajno samo s kolesom peljeva skozenj, če se voziva na tistem koncu.

sanitarije obup,ostalo o.k

Meni osebno so bolj všeč Colone. Lepša plaža je in kamp je tudi nekoliko bolj urejen. Sanitarije se izboljšujejo, čeprav so še daleč od normale. Še nekaj let nazaj jih sploh ni bilo, pa smo prav tako preživeli:). Je bilo pa manj ljudi in divje kampiranje.

Meni so bistveno bolj všeč Colone, ampak to je pač stvar okusa. Sanitarije so pa v obeh campih nove, tako da…

Tudi mi hodimo v Colone.

Nam je bil bolj všeč San Polo (ravno zaradi plaže).
Sanitarije so res malo manjše, ampak jih redno čistijo. Edino vsakodnevno odvažanje s cisterno ni glih …
Drugače pa sta oba kampa zelo blizu drug drugega, tako da najboljše, da se v oba zapelješ in vidiš.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close