Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sama z last minute – da ali ne?

Sama z last minute – da ali ne?

Živijo!

Gledam razne last minute ponudbe počitnic v grčiji, turčiji, tuniziji, … a imam dvome, kako je na teh potovanjih, če si samski!?

Ne grem s tem namenom, da bi spoznala partnerja, prej obratno – hočem samo malo miru in sprostitve, za čim manj denarja, ker ga nimam veliko …

Kaj menite, naj pozabim na last minute ali naj grem? Sploh si ne znam predstavljati …

Hvala za pomoč!

Zdravo,

če imaš dvome že zdaj – pred odhodom, potem ti odsvetujem, da se odpraviš sama. Iz izkušenj pa toliko: sama boš toliko, kolikor boš jim dala vedeti, da si res sama na dopustu…. Zna pa bit zanimivo, ko se boš odpravila po “nakupih”, ker takrat pa boš “oblegana”!
Bi bilo bolje, da najdeš kakšno prijateljico…. in se odpravita skupaj….

Lp!

Po moje ne bi smel bit noben problem bit sam. Vsaj kar se mene tiče, ne. Je pa res, da Tunizije in Turčije ne poznam in me tja niti ne vleče, tko da ne vem, kako zgleda, če tam ženska šeta sama okoli. Če se sploh misliš kaj veliko potikat okoli. Če si bolj ali manj v hotelu in okoli, pa sploh nima kaj bit.
Edino enoposteljno sobo je treba večinoma doplačat, tko da pride mal dražje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close