saj vem, da je bilo že 100X
Kljub temu bom riskirala in še tukaj vprašala.
Povejte mi za kak avtokamp, ki ima dovolj sence, ni preveč natrpan ,ima urejeno infrastrukturo. nekje do Zadra (ne Istra). Sprašujem /tako nevedno;) /, ker sem zadnjič kampirala skoraj pred 20 leti. Letos misliva spet poskusit, zanima me, kje ste bili zadovoljni oz. kje se dobi zgoraj željeno. Šla bi nekje sredi junija.
Hvala vsem, ki boste delili svoje zkušnje.
to je tako težko za nekoga drugega
ker ima vsak svoje kriterije…
veš kaj sem jaz naredila vzela sem si tri dni časa in šla do skrajne še sprejemljive razdalje… recimo da je bil to Zadar in potem nazaj v smeri proti domu počasi ogledi
na avtokampih.si okvirno pogledala in si zapisala kaj bi mi bilo zanimivo ..
in ti povem : kampi ki so me po opisu in slikah navdušili… so bili v glavnem črtani s seznama
in ko so nekateri z navdušenjem govorili o kakšnem kampu … sem se že skoraj videla tam… potem pa o ne jaz pa že ne bom tule
jaz recimo v Đardin in Ježevac ne grem več
prav tako me odbije če je kamp na neravnem terenu… in potem si 300 m od morja pa še v hrib, ne hvala
pa še odvisno je s čim bosta kampirala… če bosta šotorom imata veliko več možnosti najdet nekaj kar vama ustreza.. kot s čim drugim
poleg tega res sredi junija še naj ne bi bilo problemov…
pa malo prečekiraj po seznamih kampov
sredi junija boš prišla skozi že s 15 EUR/noč… seveda samo v določenih kampih 🙂
Hvala vsem za informacije. Sem že malo googlala, a je res ponavadi to kar tam vidiš potem v resnici drugače. Zato sem tudi spraševala. Ježevac na Krku poznam (izpred let). Nisem bila ravno najbolj navdušena. Mogoče je sedaj drugače. Ne vem ali so kampi tudi v Malinski in Njivicah (torej kakšni?). Kaj pa Lošinj? Mogoče kdo ve iz prve roke kaj več?
Tudi mi nismo dali skoz veliko Campov,pa vseeno naše izkušnje:
Pag-Straško -ogromen camp,se skoz dogaja,trampolini,masaže,to in ono,zvečer terasa….Če ti to ustreza…
Lošinj-Čikat – bolj natur,ne tako skomercializiran(saj so trampolini in nekaj stvari,ampak je to vse bolj na začetku Campa,ne pa pri plaži),bolj umirjen,naraven.Meni je to bolj všeč.
Poreč-Plava LAguna- tko tko.Me je odbilo umazano morje.
In tako tudi jaz še iščem,kam se bomo 5 članska družina letos odpravili campirat….????
če ima kdo še kakšen skrit kotiček na Hrvaški,kakšen manjši,luškan Camp,s senco za šotor,z kakšnim igriščem za otroke,ni pa potrebno da je cel cirkus:)Pa plaža mogoče za male otroke?Zdej sem pa že zahtevna….
Hvala vsem za ideje in izkušnje,le!Čaja
Forum je zaprt za komentiranje.