odda kdo prikolico v premanturi?
Ni popolnoma nič nor, ker folk s tvoje prikolice in opreme naredi hudča in pol ker ni njihovo in ne pazijo… to pa ni poceni pa niti ni fajn da prideš na dopust za njimi pa moraš popravljat razne stvari in ti vzame še dva dni dela da zabiješ kline nazaj ker je bilo ravno takrat neurje in jih ti podnajemniki pač ”niso znali”. Ne rečem da so vsi taki, ampak zavaruješ se pač z visoko ceno, da lahko marikako stvar potem zamenjaš iz tega denarja ki ga dobiš za ”najemnino” in imaš hkrati še dobiček…
Mi smo včasih oddajali, pa nas je izučilo da nikoli več za nobeno ceno…
Ni popolnoma nič nor, ker folk s tvoje prikolice in opreme naredi hudča in pol ker ni njihovo in ne pazijo… to pa ni poceni pa niti ni fajn da prideš na dopust za njimi pa moraš popravljat razne stvari in ti vzame še dva dni dela da zabiješ kline nazaj ker je bilo ravno takrat neurje in jih ti podnajemniki pač ”niso znali”. Ne rečem da so vsi taki, ampak zavaruješ se pač z visoko ceno, da lahko marikako stvar potem zamenjaš iz tega denarja ki ga dobiš za ”najemnino” in imaš hkrati še dobiček…
Mi smo včasih oddajali, pa nas je izučilo da nikoli več za nobeno ceno…[/quote]
iz točno tega razloga mi prikolice ne rentamo, pa je kar nekaj časa sama dol.
Čisto razumem te pomisleke, ampak malo rizika je pri vsakem oddajanju – pa če je to prikolica ali stanovanje. Kolikor sem gledala cene na netu, so v sezoni nekako 30-40 e. Saj bi plačala tudi 60, če bi imela, ampak potem bi lahko najela tudi mobilno hišico. 🙂
Tisti konec mi je všeč in za najem za kakšen teden ali dva bi bila zainteresirana tudi v naslednjih sezonah. Tako, da bi se že zato potrudila narediti dober vtis. 🙂 Za lastnika prikolice je pa verjetno tudi čisto fino, da najde nekoga, ki je zanesljiv in časovno relativno prilagodljiv in ga večkrat nekoliko razbremeni stroškov.
Drugače pa hvala za predlog s kranjskim kampom, če tukaj na bo nič, bom pogledala še tam.
Svoje prikolice ne bi za noben denar oddala tujim ljudem, ker čisto nihče nič ne pazi, ker ni njegovo. Čeprav je pavšal kar drag, ga z veseljem plačam, pa vsakič vem, kaj me čaka ko pridem tja, ne pa neka zasvinjana in demolirana reč, kot se je zgodilo mojim sosedom v kampu, ki so jim še cel kup reči odnesli. Niti enega ne poznam, ki bi dobil nazaj tako prikolico, kot jo je oddal. Ljudje so taki packi, da si misliti ne morete, mularija nevzgojena pa polomi vse, kar je možno.
Če se komu zdi, da je mobilna hišica ista cena oz. ceneje, potem je najbolje najeti kar to. Tam ti dobro zaračunajo, če je kaj narobe.
Vsako leto letujemo v prikolici, ki jo najamemo, včasih prek oglasa, včasih od znancev. Še nikoli nismo nikomur, ničesar poškodovali ali odnesli, pazimo, kot, da je naše, če ne še bolj. Se je pa zgodilo, da smo eno leto, prikolico lastnici očistili (temeljito, ker je bila zanemarjena), pa še oguljofala nas je pri ceni na koncu. Nismo vsi najemniki enaki, ne posploševat….tisti, ki jih imate le zase, pa tudi, če so prazne, verjamem da ste presrečni ker imate vse tipi topi…..bog ne daj oddajat, ker smo itak vsi packi in vandali. Sicer pa gremo letos v eno prikolico, preko oglasa, v najvišji sezoni, cena 40 eur/dan.
Forum je zaprt za komentiranje.