Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Avtokamp Selce Crikvenica – ali je kdo že bil tam?

Avtokamp Selce Crikvenica – ali je kdo že bil tam?

Pozdravljeni na ta deževen dan,

poleti bi rada dopustovala v kampu, vendar za zmeren denar. Še najcenejše se mi je zdel najem prikolice v kampu Selce, nekje 8 eur na dan po osebi. Ali mi lahko zaupate svoje vtise o tem kampu, če je kdo že bil tam. Je veliko boljši občutek, če veš kam greš.

Za vsak vaš vtis vam bom zelo hvaležna.

Lep dan še naprej,

Darja

Pozdravljena Darja,mi smo bili v Selcah 4 leta v kampu in 1-krat pa v apartmaju.Potem smo šli v Zadar,lani pa smo bili na otoku Viru.Letos se vračamo v Selce.V Zadru in na Viru nam ni bilo všeč lepše so Selce.Vse nardiš peš greš na plažo,trgovino pa še otroci imajo dovolj zabave in nič ni treba avta premikat.V Zadru smo morali iti pa vse z avtom v trgovino in na plažo na Viru je pa bila plaža blizu sam v trgovino smo šli za avtom pa v mesto za otroke ni bilo pa nobene zabave.Ko smo hodili v kamp smo prikolico imeli v najemu blizu recepcije in sanitarij in je blo vse super sam mal je blo klančka saj smo imeli čas hodit.Že lani ,ko smo bili na Viru sem možu rekla nikoli več drugam nazaj v Selce imaš vse trgovina,pekarija ma vse.Mi zdaj hodimo v apartma tko smo ga rezervirali že lani in bo 55eur za 4 osebe na dan vračunana pa je klima in tt.Plaža je ok kakršno hočeš čisto morje nikoli ni bilo umazano lani na Viru pa vsak popoldan umazano.Zelo priporočam Selce pa še v Crkvenico se gre lahko peš ob morju.Priporočam kamp pa tudi apartmaji niso slabi.Mi gremo na morje 10.7. pa do 24.7.2010.Upam ,da sem vsj malo pomagala.Če se boste oločili za kamp vam ga priporočam lep dopust vam želim.Lep pozdrav iz Ribnice

Živjo Darja!
Selce so čudovite. Letos odhajamo 24.7.2010 in to že 8 zapored. Tam najdeš vse kar želiš. Plaže od tistih najbolj nobel z toboganom in bazenom, do otroških , klasičnih. Zraven so restavracije, trgovine, pekarne, igrišča.
Skoz kamp se prišpanciraš do mesta ,peš ali z malim vlakcem do Crikvenice. Lahko narediš čudovite izlete z gusarsko ladjo ali katamaranom čez na otok Krk v mesto Vrbnik, ali narediš nočno vožnjo po morju z ladjo.
Mi hodimo v prijateljevo prikolico, ki je parkirana zraven recepcije, kakih 200 m pa se že pošpanciramo do plaže Uvala slana.
Tam smo si našli že prijatelje. Skratka čudovito je in sploh ne pomišljamo , da bi šli kam drugam.
Uživaj!
LP Lenarčiči iz Prekmurja (=

tatiana in terezija l. …prosila bi vaju če mi lahko pišeta na mail ninanana799@gmail.com…ker se tudi sama letos prvič odpravljam v selce,pa potrebujem veliko informacij,..od plaž,trgovin,..

LP

Živjo Taja moj mesič tatiana.kozar@hotmail.com

Mene zanima, če je v bližini tudi kaka nudistična plaža?

Meni je tud fajn v Selcah. ker je vse lepo na kupu in veliko sence je. Samo s šotorom sem imel slabo izkušnjo ko sem imel notri prižgano luč-strop je bil črn od komarjev hehe
Letos bi šel tudi ampak kolegi delajo… Če je tu kakšna punca ali pa dve se lahko zmenimo pa gremo skupaj pa bo prišlo vse cenejše.
(L.1978)

dopisovalnik@yahoo.com

Kako je pa kaj, če imaš psa s sabo v kampu. Imajo označeno plažo, kjer je dovoljeno kopanje psa? Kaj pa pasji tuš in kakšno sprehajalno pot za pse? Hvala

Naša družina bi šla letos v Selce. Sem želela rezervirati parcelo pa pravijo da se ne da, da kar prideš in je. Mi gremo v tisto smer okol 25.7. pa se bojim da ne bo nič. Prikolica je pa tudi velika – dolga. Ve kdo kako je glede zasedenosti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close