Najdi forum

Dopust Budva

Pozdravljeni, zanima me, če je kdo bil v Budvi, Slovenska plaža. Bi šli poleti s sinom starim 5 let.
Razmišljamo med Korčulo in Budvo.

Hvala.

Pejte na Korčulo, je predvsem bolj čisto. V ČG so plaže umazane, dobesedno polne smeti. Razen hotelskih plaž, te so urejene.

Korčula, kdaj si pa bila v Budvi? Jaz lani nisem videla nobenih smeti, ni pa takega mira kot je na Korčuli.

Pa pojte u Petrovac, je mal naprej od Budve,cca pol urce vožnje, miren, manjši kraj s čudovito peščeno plažo, z najlepšimi sončnimi zahodi na celi jadranski obali
Budva je ok za večerno promenado

Mi smo bili lani konec junija, pa je bilo smeti na pretek. Lahko pošljem tudi kakšno fotko. Predvsem so mi bili simpatični kanali, polni smeti, ki pritečejo v morje direkt na Slovenski plaži. Kako vse skupaj izgleda julija in avgusta…

Ajej…mož pa navija za Budvo in, ko začnem o smeteh, mi reče, da kaj blodim. Prijateljica je bila in je rekla, da je super. Booo

Jaz tudi v ČG na plaži nisem videla nobenih smeti, našo plažo so čistili 2X na dan in koši so bili vsepovsod. Jaz osebno ne bi šla na Slovensko plažo, ker je velika gužva. Mi smo bili 4 km pred Budvo na plaži Jaz, v prijrtnrm družinskem penzionu “Poseidon”. Trenutno imamo dojenčka in nam je do ČG predaleč, takoj ko malo zraste pa gremo nazaj dol, saj smo bili super zadovoljni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close