Najdi forum

kamp Puntižela

Zanima me ali je v tem kampu gužva, kakšno je morje čisto, toplo ali je bolj hladno, kako je s senco, kakšni so wc, prijaznost,….
V glavnem, če je kdo že kampira v tem kampu, prosim za mnenje.

Jaz ga poznam že skoraj 15 let in moj bivši mož ima še vedno tam prikolico….

Moram rečt, da mi je včasih bil bolj všeč, zdaj je že kar gužva, pa tudi veliko betona so naredili, čeprav takih borovcev ne najdeš kar tako v Istri in je res fajn vonj in senca, morje je tudi dokaj čisto, ker so tam tokovi, je pa res, da morda zato nekoliko hladnejše….za istrski kamp je še vedno super in bi rekla – več plusov kot minusov. Otroci imajo kaj za počet, pa tudi lahko jih pustiš, da sami vandrajo, ker ni tako velik.

Mi smo se tja samo hodili kopat iz bližnje vasi, tako da ne vem, če smo čisto merodajni… Meni se je zdelo simpatično, plaža lepa, senco smo dobili vedno, sanitarije čiste. Je pa to kar velik kamp in si lahko najdeš kar lepo parcelo, se pravi, da nimaš takoj, ko stopiš iz šotora, že soseda.
Tako na kratko – smo videli že kaj boljšega in še več slabšega. Ja, pa plus je, ker je relativno blizu.

V puntiželi smo kampirali nekaj let nazaj in bili zelo zadovoljni. Rezervirali smo parcelo na kateri je bila voda in elektrika (euro utičnica). Sence dovolj, higiena dobra.

Živi in pusti živeti

Mi smo vsako leto v Lanterni-Poreč spedenano,čisto sanitarije nove je pa malo dražji kot ostali
fajn je ker je veliko tudi bazenov predvsem za družine z malimi otroci in veliko igral zvečer animacije za otroke(igre,predstave itd)ogromen kamp da ga jaz komaj uspem prekolesariti,mi smo na paušalu.

Kamp Puntižela ja zelo lep. Primeren za otroke. V kampu dobiš vse. Zalivček na koncu kampa je enkraten. Osebje zelo prijazno. Blizu prelepe Fažane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close