Najdi forum

Kampi v Istri

Kateri kampi v Istri so res dobri? Se pravi z borovo senco, čisti, z urejeno plažo, animacijo, da imaš zvečer peš do mesta itd.

Vem, da je tak Ježevac na Krku. Kateri so še.

http://www.avtokampi.si/search.asp?drzava=2

mal pobrskaj

Naj mi nekdo pove, kje na Hr obali ni ježkov v morju. Kam Ježevac je na primer hud kamp, zelo lepo urejen, ampak v morju je pa ježkov da te kap. Sploh ne moreš uživati v nizki vodi. Škoda.

Tolaži se s tem, da ježki zahtevajo zelo čisto vodo, drugače jih ni.

Ufff… imamo pa zelo različne pojme kaj je dober kamp! Sam se npr. s tvojimi kriteriji strinjam le v toliko, da je vsaj približno čist…

Nekaj ustreznega tvojim kriterijem bo verjetno Zelena Laguna kamp v Poreču – oz. Plavi Laguni. Samo do mesta moraš z biciklom ali pa vsaj s panoramskim vlakcem.

Mi smo bili že parkrat v Ježevcu, kopali smo se na zadn ji kamniti plaži pred mestom v kampu, kjer so tudi igrala ampak nikoli nismo videli niti enega ježka. Otroci so ves čas brodili po nizki vodi.

Mi smo bili že parkrat v Ježevcu, kopali smo se na zadn ji kamniti plaži pred mestom v kampu, kjer so tudi igrala ampak nikoli nismo videli niti enega ježka. Otroci so ves čas brodili po nizki vodi.[/quote]

Ko sem bila jaz 5 let nazaj tam, je bilo vse črno na dnu. Od takrat še nisem bila tam, ravno zaradi tega. A zdaj jih pa kar ni več ali kaj? hahah

Mi smo bili že parkrat v Ježevcu, kopali smo se na zadn ji kamniti plaži pred mestom v kampu, kjer so tudi igrala ampak nikoli nismo videli niti enega ježka. Otroci so ves čas brodili po nizki vodi.[/quote]

Ja, ime je pa Ježevac dobil po galebih.

Kamp Sirena v Novigradu.

Če te ne moti nudizem, ekstra čisto, skoraj da ne prideš na wc ali v kopalnico pa, da tam ni čistilke, urejanje zelenic in vsega ostalega dnevno, čisto je povsod tako, da še največjemu Slovencelnu ne pride na misel, da bi svinjal in smetil.
Ja pa, če se boste vračali, je vsako leto kaj novega. Edino kar manjka je bližina mesta, s kolesom kakih 15-20 min do Rovinja. Če greš na dopust idealno, kamp je ogromen in če boš 14 dni v njem ga mogoče celo prehodiš…

Meni je zakon, pa sem prej hodil 12 let v Koversado.

Novigrad (SIrena) je cool, je v gostem gozdičku, z veliko sence, in izven mesta ob hotelu, mestece pa je dosegljivo v 5 minutah ob lungomaru.

Sicer pa odgovor še barci, ježi so tam kjer JE veliko umazanije in ne tam kjer je ni. Pred 20 leti smo v Novigradu imeli izpuste kanalizacije v morje ravno na Rivarelli, kjer je tudi sicer v bližini kemp Sirena, in obala je bilo gosto posejana s črnimi pikajočimi hudički. Ko so posodobili izpuste in zgradili čistilne naprave so se ježki užaljeno umaknili saj niso več imeli ‘kakce’ za papanje…

Ko sem bila jaz 5 let nazaj tam, je bilo vse črno na dnu. Od takrat še nisem bila tam, ravno zaradi tega. A zdaj jih pa kar ni več ali kaj? hahah[/quote]

joj, kako smo oholi, če si ti videla ježe, jaz jih mi nismo , mogoče pa ne znaš najti plaže brez ježkov??!! Tri leta zapored smo bili na isti plaži, kar precej obljudeni, otrok v morju cel kup pa tudi odraslih, čudno, da ni nihče fasal ježkovih bodic ane!!? Ti mora pa že zdrava kmečka logika dati vedeti, da na najbolj obleganih plažah pač ježke očistijo ane, ker to ni noben problem!

Bili so na glavni plaži. Folka ko sardel. Ježkov še več. V vodo smo hodili iz pomola, ker se drugače ni dalo. Ok, sej sploh ne vem zakaj se pogovarjam o tem. Pač ne grem več tja. Enostavno ko pasulj.

ok, jaz pa še grem in veš zakaj, ker ni niti enega ježa in to na glavni plaži:)

Podpišem za kamp Sirena v Novem Gradu.

Živi in pusti živeti

ok, jaz pa še grem in veš zakaj, ker ni niti enega ježa in to na glavni plaži:)[/quote]

Hahaha..pismo zdej bom pa še js šla preverit če jih res ni več 😛

eto lunca, tale plaža velika, za katero se vidi tenis igrišče, brez enega ježka, pred sezono in med sezono, že tri zadnja leta.

Kaj ni tu govora o kampih v Istri? Če se ne motim je Ježevac na Krku, ki pa ni več v Istri :))
Ste se pa razpisali samo o teh črnih bodicah (ježkih)
Istra: Stella maris, Sirena, Bela uvala, Zelena Laguna, Osera, Valkanela……

Pa lep dopust vsem skupaj

Hodim že 4 leta zapored v Ježevac (več krat na leto) in v plaži ob kampu nisem videl nobenega ježka, sploh pa ne na glavni plaži (na koncu kampa). So pa ježki desno od recepcije, kjer je betonska plaža, a še tam jih je zelo malo. Ta plaža pa ne spada pod kamp Ježevac. Toliko o (namišljenih) ježkih 🙂

Pozdravljena,kaj pa kamp Oliva v Rabcu?Kamp je čist,urejen,veliko možnosti šp.aktivnosti(tenis,odbojka,nogomet,košarka,golf)otroške animacije,aerobika na bazenu in v morju,večerne aktivnosti(ples,showi animatorjev,igre,razne plesne predsave)vglavnem lahko bi naštevala še in še.Pa prijeten dopust kjerkoli že

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close