Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SVETOVANJE POČITNICE TURČIJA

SVETOVANJE POČITNICE TURČIJA

Zdravo

Letos septembra se odpravljamo na počitnice v Turčijo v hotel PEGASOS RESORT, z dvema majhnima otrokoma in me zanima vaše mnenje če je kdo tam že bil kakšni so + in- oziroma ali je kakšen hotel ki je primernejši

Hvala za vse odgovore

Zdravo!

Pred dvema letoma smo bili v Pegasos Club, ki je takrat še bil v tem sklopu. bili smo zelo zadovoljni s hotelom, osebjem in okolico, malo manj s hrano, vendar se je za vsako še tako izbirčno ritko vedno kaj našlo. Sem pa imela občutek, da je bila hrana v Resortu in Royalu bolj pestra kot v Clubu – tako je bilo na zunanjih snack barih, kamor smo lahko vsi hodili, na glavne obroke pa si moral v svoj hotel.

Skratka, bili smo v družinski sobi z dvema prostoroma in imeli krasen razgled na zaliv, čeprav nismo doplačali pogleda na morje.

Hrana je bila okusna, in proti koncu sezone (bili smo od 14. – 25.08.) čedalje manj pestra, kar se je poznalo predvsem na sadju.

Kompleks je ogromen, sicer pa boste imeli nastanjeni v Resortu vse bliže, kot smo imeli mi. Tudi sklop toboganov, na katerih smo maksimalno uživali. Plaža super, fina peščena, ravno pravšnja za gradnjo gradov, položno padajoča. Morje pa v avgustu prava mlaka. Malo je primanjkovalo ležalnikov v senci, vendar smo kmalu poštudirali, da niti ne rabimo senčnikov – ali smo bili v morju, ali na toboganih, ali pa kje v senci (soba, restavracija, bari).

Malo je sicer daleč od letališča (cca. 2 h z avtobusom), ja pa zato Alanya blizu (kake 1/2 h z dolmaši).

Potovali smo z Guletom preko Sončka in resnično nismo imeli nobenih problemov. Glede na razne kritike, ki sem jih pred tem brala na tem forumu, sem bila zelo pozitivno presenečena.

Upam, da je kaj pomagalo, sicer pa poglej še temo PROSIM ZA NASVET TURČIJA.

Lep pozdrav,

Alenka

Tudi mi gremo poleti prvič v ta hotel. Ocena na na h.c. je zelo dobra, pa tudi mnenja slovenskih gostov so zelo pozitivna, tako da sigurno ni straha za prijavo.

Turčija vas ne bo razočarala. Marsikje sem že bil ampak je turčija skoraj na top of the pop.! 🙂

Mi gremo letos drugič v PEGASOS RESORT, lani smo bili zelo zadovoljni, hrana je odlična postrežba, čistoča vse na nivoju. Vse kot je opisala Alenka 13. Tudi mi smo šli prek Gueleta, vse je potekalo brez problemov. V PEGASOS CLUBU je veliko rusov, zato jaz tja nebi šel v kompleksu niso moteči kar je pomembno.Tudi plaže tobogani in ostalo je odlično. Kar se tiče denarja naloženega v počitnice je to zelo dobra naložba. Ne bo vam žal.

Hoj, tudi mi smo bili lani (junij) v Pegasos Royalu. Vse je bilo ok, posebej me je navdušila čistoča bazenskih kompleksov, tudi wc-jev… super, velik kompleks, sobe mogoče mal majhne in dotrajane (madeži na tleh in kavču), ampak saj v sobi nisi ravno veliko časa. Hrana kar ok, čeprav ni za 5 zvezdic. Mogoče mal dolga tudi vožnja z letališča. Škoda, da Pegasos za družine vsako leto v sredini junija za 3 tedne zapre vrata za družine, in jih odpre nemških študentom 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close