Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dilema dopust:Črna gora proti Korčuli

Dilema dopust:Črna gora proti Korčuli

Kam bi človek šel v Črno goro na dopust ali Korčula? Kdo ma izkušnje?

ČE TI JE VŠEČ LAS VEGAS VARIANTA IN LEŽALNIKI NA PLAŽI , HOTEL OB HOTELU BO ČRNA GORA V REDU. MENI OSEBNO ZA DOPUSTOVANJE NI VŠEČ.

Zmagovalka je Črna gora, je ekološka država, plaže so peščene in morje je vedno čisto. Jaz sem tam vedno prerojena. Na Slovenski plaži dela en Ante, če rabiš, da te spozna s kakšnimi čednimi črnogorskimi fanti, da malo pokramljate 😉 in odklopite dnevno rutino.

Odvisno kaj želiš od dopusta. Če želiš bolj mir je Korčula zate. Zelo lepa sploh mesto je krasno (no kot otok je meni osebno najbolj všeč Hvar). Če pa imaš rada gužvo, akcijo…še na plaži potem pa Črna gora. Zelo lepa je in vsekakor vredna ogleda(da ne ležiš samo na plaži).

Saj se hecaš, ekološka država..? Potem sem imela očitno privide v Boki Kotorski, ko se je morje oljno lesketalo pa pamperske mimo plavale, mestece pa je zaudarjalo po kanalizaciji?

odvisno kje si v črni gori. jaz sem bila navdušena nad čistočo in tem, kako čistijo plaže, kako so prijazni in vse ostalo. name je črna gora naredila velik vtis in sigurno še kdaj gremo.

Dopust v ČG? Nikoli. Sem bila na sindikalnem, je bilo luštno, notranjost je krasna, samo morje pa me ni očaralo. Pa povsod ultra svinjarija. Korčula pa je zakon.

Črna Gora čista ??? Hm, kje si pa ti bila?

Mi smo šli od severa do juga in plaže so bile povsod umazane. Polne smeti, čikov, fuj in fej…Drugače je Črna Gora full lepa, ljudje so super ampak umazanija. Jak in bljak…

Torej če ne nameravate poleževat na plažah potem Črna Gora, drugače pa Korčula.

Če bi zbiral definitivno Korčula. Tudi Črna Gora je fajn ampak ne vem, za mene ni morje oz. nisem imel občutka da sem na morju. 🙂 Po resnici nisem bil navdušen najbolj je pa lepa drugače izletov maš ogromno in se da kaj videt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close