Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pot na mali lošinj

Pot na mali lošinj

Gremo na mali lošinj.
Glede na zeljevid se mi zdi najhitrejša pot lj-postojna-pivka-reka-brestova-porozine-mali lošinj. Zanima me če kaj pridobim če grem na trajekt na valbiska-merag – razen tistih cca 20 km več vožnje po cresu?

Manjša gužva, cesta na Cresu je ozka vsak takrat ko prideš s trajekta na Cres.

Avtocesto imaš od meje pa do Reke, drugače pa če greš na Brestovo, se ti sploh ne splača iti na hrv. avtocesto, oz. greš takoj ven, ker ko prideš čez mejo, greš direkt na AC.

Cesta čez Krk je širša, potem pa prideš že na sredi Cresa s trajektom, ki pelje iz Krka.

Mi gremo zadnje čase skozi čez Krk na Cres ali pa na Lošinj.

Lp, Bata.

Midva grema na Mlai lošinj jutri ponoči.In grema čez Postojno do mejenega prehoda Rupa,nato do Bretsove,kjer gor na trajekt in nato prkeo Cresa do malega Lošinja.Sma pa se včeraj nekaj z frendico igrali po zemljevidih in je tale pot najkrajša taklole nama je izračunalo.

LP Mojca

mojca..

pol se bomo pa verjetno srečal :))

Kje se boš pa nahaja v katerem hotelu?Piši se zmenimo za kavico in mali čvek na plaži.

LP Mojca

Cesto po Cresu in Losinju so v zadnjih treh letih ful prenovili in sploh ni vec tako ozka.

Ce boste sli preko Krka, boste placali se most, ki se ga placuje samo na poti na Krk, nazaj pa ne, potem pa je cena trajekta enaka kot ce bi sli na Brestovo.

Malo se vlece le mimo Opatije, ampak bo ze.

Kaj zdaj priporočate čez Krk ali ne???????

Ja , a še nisi bil doli??
Mi se vozimo zjutraj preko Porozin-Brestova.
Nazaj pa prko Krka in Risnjaka. No ja se naredi , da gremo skozi Il. Bistrico.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close