Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z motorjem po Italiji

Z motorjem po Italiji

V juniju grem z motojem po Italiji, pa me zanima, ali ima kdo že kakšno izkušnjo te vrste? V pet do šestih dneh verjetno daleč ne bo šlo, nekje do sredi Italije najbrž, čeprav je želja Sicilija. Kako je s prenočevanjem, je treba kaj vnaprej rezervirat? Ima kdo izkušnje s hosteli?
Vesel bom vsakega nasveta.
Hvala.

brez načrtov sem bil na korziki sardiniji italiji stvari se z motorjem dogajajo sproti če ne je vseeno če greš z relaxovim busom

letos od aprila smo nardil 14000 čez en teden gremo v varno bolgarija jaz potujem sam z mano gre lahko popotnica ki bi rada potovala z motorjem ćisto neobvezno star sem 50

Pozdravljeni!

Z možem bi rada za prvomajske praznike z motorjem obiskala Provanso. Zanima naju, če ima mogoče kdo kakšen namig za samo pot,nastanitve, oglede znamenitosti in podobno.Bilo bi nama v veliko pomoč. Hvala.

Provansa je lepa, kamorkoli se obrneš.
Znamenitosti – ogledaš si pač stvari, ki te zanimajo. Ene bolj muzeji, umetnost, druge narava, mesta, arhitektura … O Provansi je tolk povsod napisanega, da je škoda ponavljat.

Jaz pred kakšno tako, še neodkrito, potjo, odprem zemljevid, se vsedem za računalnik in klikam … in se ti kar odpirajo nove in nove zadeve … in bi kar naenkrat lahko šel nekam namesto za en tedena za dva al pa tri …
Če nimaš ideje, kaj pogledat, pa pač poiščeš par agencijskih izletov in vidiš, kam oni vodijo. Ponavadi vsi na iste punkte.

Pot si pač splaniraš glede na to, kaj bi si rad ogledal.
Glede nastanitev nekateri prisegajo na F1 hotele – meni se zdijo preveč “industrijski” in brezosebni, na enem prvomajskem potepanju po Provansi sva kar sproti iskala sobe po kakšnih manjših zasebnih hiškah in je bilo le malenkost dražje pa dosti bolj udobno in prijazno. Sicer se večinoma potepava okoli s šotorom.

Hvala za odgovor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close