Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dalmacija, apartma 2-4 os, blizu ali na plaži, brez gužve…

dalmacija, apartma 2-4 os, blizu ali na plaži, brez gužve…

glede apartmaja nismo zakomplicirani, smo 2odr+2otr, lahko spimo tudi v apartmaju za 2 osebi…samo da je plaža blizu, da ni gužve (da gre po možnosti za naselje domačinov, ki oddajajo apartmaje) in da je plaža primerna za otroke (brez skal – to je pa tako skoraj povsod po dalmaciji)…rabimo za 3 tedne, julij ali avgust

prosim za kak predlog, kontakt, karkoli, da nekaj najdemo do poletja 🙂

Nam je všeč mestece oz. bolj vasica pri Starigrad -Paklenica….Seline se imenujejo. Morda če to vtipkaš pa kaj vrže ven. So pa apartmaji tik ob plaži…taki dolgi prodnati….dolga je zelo, celo svetilnik je v bližini, globina vode je različna…oz. je kak konc plaže ko kar hodiš in hodiš pa je do kolen, do pasu tam je genav za odbojko v vodi, picigin itd. skratka za vse generacije se mi zdi je tam o.k.
Res pa je da ni ne vem kok nekih kafičev…to pa je v Starigradu..20 min peš (pločnik, rasvetljava je). Je pa nacionalni prak paklenica fajn za sprehod al pa bolj aktivno lazenje :)). V straigradu so pa tud fajn plaže….tud prečekiraj.
LP

hvala! kafičev, trgovin ipd. ne rabimo…kakšna vaška trgovinica, pekarna, mesnica…ok, če ne pa tudi ni problema, raje nič in manj gužve 🙂 vi ste bili tam?

na zs za Korčulo 🙂

kako se pa piše/bere zs?

moj mail je drugače ursicak@gmail.com in bi bila zelo vesela, če na tak način kaj najdemo 🙂

Poslala po mailu.

Lahko noč

ursica poslala sem ti mail

Ja smo…imamo vikend v bližini. To kar si naštela vse je tam. Gužve neke ni otroci si pa hitro lahko zanimacijo najdejo…saj naši so jo pa tudi mi ko smo bili otroci :)).

Edino kar manjka je pa naravna senca…te je pa bolj malo…plaža je res dolga je par drves na enem kupu potem pa tisti grmi vsake toliko. Tako, da mi brez senčnika skoraj da nikoli ne gremo…edino tisto, če pridemo po 17h na plažo.

No želim vam obilo poletnih užitkov kjer koli že boste 🙂

meni tudi..lepo prosim:)

simke2020@gmail.com

Ni še Dalmacija, je pa mirno, apartmaji so v glavnem privat (najdeš na netu). Ni gužve, ni avtomobilov (avto pustiš v pristanišču), plaža o.k….skoraj od povsod blizu.Infrastruktura: par manjših trgovin, par kafičev…

nisem še bila, gremo letos, lahko pošljem slike in kontakt na mail, v hiši je apartma velik, tega imamo mi, pol pa še dva majhna, 2+1 in 2+2. Pusti mail.

Ali lahko še meni prosim.
Hvala

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

ursicak@gmail.com

Hvala!

Še meni prosim za Premudo in Ist

sitar.sasa@gmail.com

Prosim še meni na mail:
bradacursa@gmail.com
Hvala in lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close