Ryan air – priority boarding? Kaj je to?
Mi lahko kdo pove, ali se izplača to vzeti-doplačati, ko se rezervirajo karte?
Mi ni čisto jasno, kaj s tem dobim. Ali to pomeni, da se na ta način vkrcaš naletalo prej kot drugi, ki tega nimajo in če se lahko na podlagi tega tudi vsedejo, kamor želijo, ali lahko pridem v situacijo da mi, ki smo štirje (2 odrasla, 2 otroka), da nebi dobili mest za sedenje na letalu skupaj??
Hvala in LP
Jaz tega ne vzamem nikoli. Pa smo ravno tako 2 odrasla, 2 otroka. Itak ne boste mogli vsi 4 sedet skupaj, ker vsa Ryanairova letala imajo v vrsti 2x po 3 sedeže.
Drugače pa to pomeni, da imaš prednost pri boardingu, to je pa tudi vse. Ker od boardinga je treba priti še do letala in če greš peš te lahko teoretično vsi prehitijo. Če te pa peljelo z busom, tam pa greš potem tudi prvi na letalo.
Priority boarding je brez pomena, saj vsak potnik pride na letalo, če se pravočasno cekira in pač pride na letališče. Ker karte nimajo označenega sedeža, sediš pač tam, kjer je prostor.
Da sedijo starši skupaj z otrokom, ja pa stvar dogovora z ostalimi potniki- pač prosiš nekoga, da se presede, če je res tako polno letalo.
ja, lahko bi se zgodilo, da ne bi dobili mest skupaj..namesto prioritija komot pridete malo prej na letališče in se postavite ne ravno zadnji v vrsto za na letalo..tudi sama nikoli ne vzamem prioritya, ni pa tako čisto napačna stvar….npr. za mojega, ki ima dolge noge in bi na teh sedežih utesnjeno sedel..ne ve ravno vsak, da imajo sedeži pri zasilnih izhodih (dve vrsti na sredini letala) kar dosti več placa za noge kot ostali..in če let traja dve uri in pol je čisto ok, da si lepo komot in da se lahko brez problema pretegneš..ampak na teh sedežih otroci ne smejo sedet – star moraš biti 18 let.. zadnjič je stevard tudi neke italijane poslal stran, ker niso znali govoriti angleško, ne smeš pa tudi bit neka stara nona..tko da ti sedeži niso za vse..no, ampak vedno do zdaj smo prišli toliko prej, da smo se udobno namestili 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.