Ryanair gibanje cen
Nisem prav “reden” potnik pri Ryanairu in me zanima od tistih z več izkušnjami, kako se gibajo cene – če sploh obstaja kakšno “pravilo”. Cca 10 dni sem sledila cene za let v začetku maja, danes vidim, da je šla cena za povratni let malenkost gor. A to pomeni, da se bo cena za oba leta zdaj samo še dvigala ali je tud možno, da gre še kaj gor? Ali ni pravila?
Pozdravljeni,
naše izkušnje pa so take, da se splača karte rezervirati čim prej, saj se cene dnevno spreminjajo glede na zasedenost določenega leta. Naknadne popuste dajo le v primeru, da let ni razprodan in še to le približno teden do 10 dni pred letom. Okoli praznikov, počitnic in v visoki sezoni so pa karte itak predrage za nas, navadne mezdne delavce!
Mi smo si privoščili London iz Trsta (7.2. do 10.2.) in smo dali za 4 osebe, povratne karte, vse skupaj 222€, vključno z enim 15kg kovčkom, torej 55€ na osebo. Čez 2 dni pa za 1 dodatno karto plačali že kar 70€ , brez prtljage.
Tako da je pametno spremljati gibanje cen na daljši rok, če vas gre več. Se da precej prihraniti.
Srečno pot!
Forum je zaprt za komentiranje.