Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice stansted – london optimum?

stansted – london optimum?

Pozdravljeni,

kmalu se odpravljam prvič v London z Easyjetom in bom priletel na letališče Stansted. Zanima me, kaj je najbolj optimalno (price/performance) za prevoz iz Stansteda do centra Londona? Uporabil sem iskanje po starih sporočilih in iz tega sem razbral, da so v bistvu tri opcije, ki sem jih že preračunal, za dve osebe:

1. TERAVISION avtobus POVRATNA 28 funtov – 36.4 eur

2. STANSTED EXPRESS POVRATNA 53.40 funtov – 69,42 eur

3. EASYBUS avtobus POVRATNA 22.98 funtov (opcija taxi do hotela 10 funtov v eno smer)

Problem je v tem, da je hotel postavljen blizu Liverpool streeta, direktno do njega pa pripeljeta Teravision in Stansted express. Torej se Teravision avtobus ponuja sam od sebe, vendar sem čez tega prevoznika v Londonu, zasledil že par pripomb, najbolj me je zmotila tista, da se z njim potuje lahko tudi 4 ure.

Za vse predloge bom neizmerno hvaležen. Se mi splača to rezervirati preko neta, ali se to stori lahko na letališču?

Hvala!
LP Peter

Povratna karta za Stansted Express stane 26,70 funta in ne 53,40 (enosmerna 18,80). To je gotovo najugodnejša možnost, tudi zaradi hitrosti. So pa vse variante grozljivo drage. :(((

easybus stane 2 funta v eno smer, ustavi v centru na baker streetu

Mi smo šli z Stansteda z avtobusom Stanstead Express ( stoji na številki 14 ali 15) do Stradforda in je karta 8 funtov v eno smer, vozi 50 minut, kar je zelo optimalno. Na letališču vzemi zloženko z voznim redom, ti ful pomaga za nazaj se orientirat in preračunat potreben žas do letala.

V Stratfordu smo presedli na DLR – nadzemno železnico in znotraj 1 cone podzemne potem lahko presedaš za katerokolio smer želiš.
Mislim, da je naslednja postaja za Stratfordom proti centru že Liverpool street.

Vlak do centra je najdražji po mojih info.

vsako leto sem 2x v londonu in letos grem že 10 leto zapored in vsakič grem iz letališča z teravision busom in nikoli nismo mel zamud, nikoli problemov in vedno so bili najcenejša opcija in po meni zelo dobra opcija saj ko rpideš na liverpool street imaš super izhodišče znotraj 1 zone za kamorkoli s podzemno.

tako da teravison je pomojem najboljša varianta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close