Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Padova III na Rabu

Kamp Padova III na Rabu

Je kdo že bil, kakšen je kamp, je kaj sence? Pa lepa plaža, čisto morje?

Plaža izredno ozka, čeprav lepa. No, ni skal ali betonskih plošč, pa tudi sence ne (razen čisto ob koncu, v bitvu že deloma v kampu).
Morje čisto, dokaj plitvo, na dnu mivka.
Kamp je malce prenovljen, najde se tudi senca, čeprav v višku sezone ne ravno brez težav.
Upam, da sem bila kaj v pomoč.

sem šla enkrat tja pogledat kamp, ker sem bila v Loparju. Drugače je vse bolj novo, sm osebno mi je dost boljš v Loparju. Plaža je drobno peščena, kot je zgoraj omenila dost ozka, po moje je kr gužva. Sence niti ni. Morje ok.
Jz osebno se boljš počutim v Loparju.

Tamariske rastejo na vsakih 10m, tako da nekaj malega sence tudi na sami plazi je. Kamp OK. Lokacija je pa lepa, vkljucno s slabe pol urce sprehoda lungo mare do cudovitega mesta Rab. ( Pa vse skupaj ene 5 krat manjse kot v Loparju, kar pomeni tud, da po ene 30m v vodi lahko zaplavas, ne pa da hodis stotine metrov in ti je voda do pasu).

Meni je v Padovi dosti lepše kot v Loparju. Smo bili par let nazaj v mesecu juniju in šotor smo imeli v senci,na plaži je pa res ni veliko, ma itak v hudi vročini smo bili v senčki. In res je super sprehod ob morju do mesta Rab.

lp

Tam smo locirani že par let (v apartmaju, ne v kampu). V glavni sezoni je na plaži gužva (sardine). Sence skoraj ni. V vodi mivka, spušča se počasi, ampak po ene 20 metrih komot zaplavaš. Vsako dopoldne ob 9. ali 10. vodna aerobika in potem plavalna šola za otoke (lani so bili ti bolj sramežljivi). Zvečer pol urce peš do mesta Rab, Lahko pa se z vodnim taksijem s pomola ob kampu odpelješ tja ali nazaj. Kamp so dve leti nazaj delno prenovili in imajo počitničke hišice v senci pod borovci.

Kamp sicer ima nekaj sence, vendar je v glavni sezoni zelo težko dobit prostor. Mi smo lani prvi dan postavili šotor na sonce, potem pa drugo jutro čakali, da so eni zapustili prostor v senci. Drugače pa nam plaža ni bila ravno všeč, ker je na njej zelo malo prostora, saj parcele v prvi vrsti segajo čisto do same plaže. Mi smo se hodili kopat malce naprej proti mestu Rab, kje so številni pomoli in smo bili kar na soncu tistih nekaj ur.

Cene so letos skorajda enake kot lansko leto, za 2 na parceli z elektriko od 25 do 29 eur, je pa precej ceneje, če npr. postavite šotor na neparceliranem delu, ki je sicer malo bolj oddaljen od morja, ampak je razlika kar očitna. Sem našla še letošnji cenik: kamp Padova III

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close