Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel Park Savoy v New Yorku

hotel Park Savoy v New Yorku

zanima me ali je kdo bul v hotelu Park Savoy v New Yorku. Nudi zajtrk pa ceni ni pretirana.
hvala za odgovor

Park Savoy – lokacija je odlična, vse lahko prehodiš peš od tam. Hotel je čist, je pa majhen in ne pričakuj luksuza, samo solidno sobo, kjer si v miru odpočiješ za nove podvige naslednji dan. Cena je najugodnejša kar jo lahko najdeš za hotel s svojo kopalnico, cenejši so potem samo hostli, kjer pa …saj veš. Če bi šla še enkrat bi šla gotovo v ta hotel. Cene na Manhatnu so drugače precej navite. Škoda denarja.
Za še ugodnejšo ceno kot jo najdeš na netu kontaktiraj Slovenija Travel v New Yorku – slovenka Darja Gačnik.
Lepo se imej.

hvala za sporočilo,

imam že vse rezervirano in plačano.

Se že veselimo,

ocena vseh hotelov po svetu
http://www.tripadvisor.com/

sem se pravkar vrnila iz New Yorka,

hotel je v redu, ima pa zares odlično lokacijo in celo mali zajtrk nudijo, kar je za hotele v ZDA redkost. Cena je zelo ugodna za Manhattan.

Če ravno niste za 5 zvezdic, vam ga zelo priporočam.

Zdravo,

Zanima me, ce mi lahko kdo pove kaksne so takse za pri placilu nocitev v hotelu? Zanima me namprimer Washington. Ali so takse odvisne tudi od razreda hotela? Nujno rabim za eno kalkulacijo..

hvala

Pozdravljeni, mi lahko kdo pove, kako bi kontaktirala PITRO…ki je 14.5.2010 objavila temo Park Savoy hotel v New Yorku…namreč grem najbrž tja tudi jaz, pa bi ji rada postavila par vprašanj, preden se odločim :))

Če kdo ve, prosim za info…

Hvala…Vesna

napiši kaj te zanima

pozdrav

Pozdravljena, sobo sem sicer že rezervirala…zdaj tak je kar je 🙂 Pač zanima me, kako se ti je zdelo…je čisto, menjajo brisače dnevno ali enkrat na teden?(da si mogoče vzamem še kakšno svojo) in predvsem to, če je res tak hrup polega hotela, ker naj bi gradili neko 54. nadstropno stolpnico…sobe so menda zelo majhne, čeprav mi to niti ni tako pomembno, važno da je čisto, vzela sva singleroom doubel bed…pač iz prve roke me zanima, če morem bit na kaj ekstra pozorna, če se ti da malo pokomentirat 🙂 pa še to, če mogoče veš…kako je najlažje prit iz letališča do hotela (Newark)..

hvala za prijaznost
lp,

živjo,

ker je cena za ta del New Yorka za hotel res nizka, mislim, da boš zadovoljna.
Glede brisač, tiste, ki jih pustiš na tleh, menjajo vsak dan in jih je dovolj. Ko smo bili mi lani, tega niso gradili, verjetno pa je hrup odvisen tudi od strani kam gleda okno od sobe. Mi smo gledali na ulico, kjer je vhod hotela in je bilo kar mirno, tam nekje do 7, 7.30 ure zjutraj. Sobe so majhne, videla sem tudi tako, ki si jo rezervirala. Meni to ni tako pomembno, ker smo bili v sobi res samo ponoči, drugače pa celi dan okoli, do poznega večera. Mi smo imeli dve dvoji postelji, ker smo bili 4, pa se otroka, ki sta že odrasla, nista pritoževala. Moteča je bila samo klima, ker je pihala na posteljo, tako, da smo jo morali pač ugasniti, ko smo šli v posteljo. Bili smo julija, pa niti ni bilo tako vroče. Všeč mi je bilo, da je v sobah hladilnik (sicer je pa to za USA in Canado standard), da si lahko tudi v trgovini kaj kupiš, ker je zajtrk samo rogljiček in kava. Mi se namreč zjutraj kar najemo in potem gremo na potep. Je pa tes blizu do Times Sq., Central parka, Columbus Sir. in tako dalje. Iz in na letališče smo vzeli taksi, 50 USS. Je pa res enostavno tudi z metrojem do tam, prav blizu, nekaj korakov daleč je metrojska postaja. Na internetu poglej (MIchelin), kjer imaš vse metrojske postaje, kako do tja.
Če je še kaj kar želiš, da napišem, sporoči.

Pitra, hvala za odgovore…ja res se že veselim in tudi mislim, da bo hotel ok. Zanima me pa še, seveda, če se ti da malo napisat, kam je nujno it in kaj bi mi ti najbolj priporočala …poleg vseh glavnih znamenitosti seveda…kako je pa s hrano…so restavracije drage? Ste se morda odločili za kakšen izlet in kupili notranji let…npr. do washingtona…aja, Darja iz hotela mi je priporočila da z letališča vzamema da Double decker….kaj znano?

Hvala za pomoč…lp

živjo,

ker smo bili 4, je bilo pač najbolj praktično, da smo vzeli na in iz letališča taksi. Sem pa videla, da bi bil metro tudi dobra odločitev, saj sem napisala, da je postaja čisto blizu hotela.

Najprej smo vzeli karte za avtobus za turiste za 48 ur, in si tako ogledali Mahattan, vključena je tudi nočna vožnja – neprecenljivo – priporočam. Tako lahko izstopiš kjer želiš, nato ponovno nadaljuješ vožnjo, pa še po raznih vodičih ti ni potrebno brskati, ker imaš vodiča, ki ti sproti razlaga. Obiskati moraš vsekakor Central park, Brodway predstavo, muzeje, razne glasbene nastope, ki jih je kar veliko, Apple shop, blizu hotela sta kar dve, pa tudi nakupovanje je svojevrsten užitek in cene res ugodne. V Macy’s dobiš še dodaten popust za turiste – kartico za 3 dni, potrebuješ potni list. Glede hrane smo največ jedli v McDonaldsu, saj ga moja hči obožuje, bili smo še v kitajski četrti in Little Italy, kjer je bilo predvsem drago in niti ne tako dobro. En dan smo preživeli v Corni Island na morju, tukaj imajo tekmovanje v goltanju hot dogov in pri prijateljici v bližini NY. Po enem tednu smo vzreli rent a car in se peljali za en teden v Canado., Niagarske slapove, Midland,…

Uživaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close