Počitniške ideje iščem
Evo, zmanjkalo jih je. Za smučarijo ni denarja, bomo sicer “poštamfali” kje kak klanec, več ne. Tudi navdušenja hudega ni. Bi pa šli na kak oggled, kak pohod, da je zanimivo za 8 in 3 letnika. Plavat ne gremo, ker smo ravno odležali vsak po en teden za gripo in ne bi ravno izzivali. Enostavno nimam idej, kam it, kam peljat otroke, še sploh, ker vemo, da bo po vseh bolj znanih lokacij gužva zaradi počitnic. V glavo mi pade Postojnska jama, pa mi tudi ne diši preveč, poleg tega smo bili lani. Bistra je zaprta, železničarski muzej, muzej telekomunikacij smo videli lani – kam peljat otroke za popestritev počitnic na enodnevni izlet? Doma smo iz Kranja.
Ustvarjajte! poišči ideje v knjigah, na internetu in iz odpadnega materiala, tulcev, kartona …izdelajte 1001 stvar (grad, avtomobilčke, maske …). Ob tem se boste zelo zabavali, uživali in na koncu koncev bosta otroka od tega imela več kot pa od nekega pohajkovanja in vožnje.
vpiši v google crafts kids
Ste za kakšno TAKO dogodivščino? Meni se dopade. 🙂
Hvala za idejo, ampak po bolezni, ki se je vleka 3 tedne skupaj, 2 cikla oba otroka in še midva z možem, smo ustvarjanja in domačih 4 sten do grla siti, verjemi. Smo porabili vse možne ideje, ustvarili za malo galerijo slik, risb, lepljenjk, trgank, modelov, glinenih izdelkov, plastelinov, das mase….Kaj drugega bi.
Jaz mislim, da morate na zrak! Da ne bom pisala predlogov, ti ponujam nekaj boljšega:)
Če ste zelo brez denarja, bo za tole edini strošek 5 €, doživetjas za otroka pa neprecenljiva. To predlagam, ker ste ravno iz Kranja:
http://www.kam.si/1630_krana-kova-knjiga-zakladov-a-vodia-po-kranju-za-otroke.html
Drugače pa skoči v knjižnico in si izposodi http://www.sidarta.si/izletnistvo/druzinski-izletniski-vodnik.html Če ste iz pravega testa, vas bo začarala ne samo za tele počitnice, ampak še za nekaj let naprej:))
Upam, da boste kaj realizirali! Vesele počitnice!
Hvala lepa, še posebej zadnji! Očitno imamo stvari pred nosom, pa jih niti poznamo ne. res havala vsem, vsaj eno od idej bomo zagotovo realizirali, če ne še kaj zraven.
Pa je kanjon Kokre dostopen tudi zdaj, pozimi? Sprašujem predvsem zaradi 3 letnika – nekako mi ni, da ga ribarim iz ledene vode :SS? Ste vi že bili?
Forum je zaprt za komentiranje.