Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kako boste izkoristili Prešerna?

Kako boste izkoristili Prešerna?

Torej, kam se odpravljate naslednji teden, ko je dela prost dan? Res, da v torek, pa vseeno dobrodošlo- bo pač krajši delovni teden. Kakšen predlog, namig?

Mi gremo na morje.

Jaz pa v planinah. Log pod Mangartom bo “bazna” postaja. Kako visoko bom prišel, pa še ne vem.

Jaz sem bom pa končno naučila celo Zdravljico. :))

dežurna v službi,delam 12h,tudi letos….ostali pa uživajte!!

tudi jaz bom dežurna-tudi 12h

pol pa tud midve uživajva.-)))) čeprav na delovnem mestu

Jaz bom šla pa peš v Vrbo Marka pogledat,če bo le vreme primerno.Gre kdo z menoj,da bo dal za kofi. 😉

Smučarsko 🙂

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Sploh se nisem spomnil, da je praznik… Pojma nimam kaj bom – verjetno bom raje kar delal, da noter prinesem za kakšen dan, ko ne bo toliko ljudi frej…

V Postojnsko jamo Minimundus gledat.

Ma niso zastonj vstopnine v muzajih in tako? Samo vprašam. Bi se kje dalo mogoče dobiti kaksen seznam?

upam da ne v porodnišnico

Verjetno na kakšen izlet, konec tedna pa na dopust na morje :))

sej res, tudi jaz bi rabila idejo kam z otroci okoli Ljubljane…ali se kaj dogaja v Ljubljani? otroci so 2 dni prosti?

Seveda je možno kakšno vzpetino pogledat kot je npr. Šmarna gora, Katarina,…(al pa pogledaš na hribi.net) ali pa tiste z večjim žepom iti smučat. Pol pa, če ti ostane še kaj v žepu greš en dan v Atlantis. Pol pa pa cel mesec ni treba nič jesti….:-) Pa vendar – se kje kaj dogaja? Ali kakšna tretja ideja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close