Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cenejse parkiranje na letaliscu v Münchnu

Cenejse parkiranje na letaliscu v Münchnu

Ob potovanju letos poleti z Münchenskega letališča sva od agencije dobila tudi neko kartico za ugodnejši parking na letališču, ki omogoča do 44-odstotni prihranek pri plačilu parkirnine. Npr. pri 10-dnevnem parkiranju bi namesto 145 evrov po redni ceni s to kartico plačala 89 evrov. Ker sva si pot organizirala drugače, lahko podarim to kartico, ki je uporabna do konca letošnjega leta. Če kdo leti in Münchna, ima namen parkirati na letališču in je zainteresiran za kartico, naj sporoči (starbright@email.si).
LP!

Ampak to je se vedno drago!

Mi dosti letimo iz Münchna in vedno pustimo avto pri enem park&fly ponudniku ( imena sedaj ne vem, zdi se mi da je to ta na linku,) http://www.holzner-park-fly.de/
ce bi koga zanimalo pa lahko tocno preverim.
So super, par km stran od letalisca, avto in kljuce pustimo njim, ob dogovorjeni uri te cakajo, pustis avto in te peljejo na letalisce, potem pa ko prides nazaj itak vejo kdaj prihajas in te tudi cakajo. Veliko ceneje kot parkirat na letaliscu, ni treba cez parkirisce hodit s kufri in casovno res super spedenano.

No, midva sva pa parkirala v bistvu na letališču – predel se imenuje “visitors” (P51, P41) in sva plačala za 22 dni 80€. Je praktično ob terminalu – kakšna 2km stran, ampak imaš itak buse na vsake 20 minut, pa še zastonj so. Peljejo pa direktno do terminala…

Kaj pa to varianto, park, sleep & fly?
Lahko dobiš tudi ugodno varianto skupaj s spanjem in zajtrkom!

No, saj tudi midva sva vzela park-transfer-fly-transfer-sleep-frühstück varianto :), zato nama je ostala ta parkirna kartica. Tudi naslednjič, ko bi ali bova šla kam iz Minhna, bova verjetno izbrala takšno rešitev, tako da mi je parkirna kartica nepotrebna, očitno pa tudi vsi ostali izbirate te rešitve, ki jih ponujajo v Hallbergmoos-u. Midva sva sicer plačala za 15 dni parkinga, transfer na letališče in nazaj ter nočitev za dva z zajtrkom 119 evrov.

Nas pride pa parking za 3 tedne, transfer 2x in nočitev z zajtrkom za 3 vse skupaj 85 Eur.

vprašal bi še za kakšno informacijo o tem več, če lahko. Lepo prosim…

Bom dala kar link…. stran je vsaj za moje pojme obupna, ampak zadeva deluje:

koliko pa je tole stran od letališča?? tole zgleda nekje na kmetih… :)=

Ja in….. če je na kmetih?
Saj piše, koliko je stran. Na googlovi mapi je med letališčem in Munchnom.
Glede na ceno je zaradi mene tudi na kmetih, saj te oni peljejo do letališča. Lahko pa si privoščiš tudi Kempinski hotel na samem letališču, pa te pride še enkrat dražje. Če želiš sigurno varianto…. recimo da se ti kje na poti ne pokvari avto pa da nisi glih celo noč pokoncu, pa da si vzameš neko rezervo, se mi zdi to čisto OK varianta!

kdo ti pa garantira, da je varno?? dobiš potrdilo, al kaj?

In kdo ti garantira, da je varno parkiranje kje drugje….
Varno je toliko, kolikor poznaš zadevo!

verjetnost je pač verjetnost, je pa res, da če gre človek na pot zaskrbljen kaj se lahko vse zgodi s stvarmi, ki jih pušča doma, je to bolj slaba popotnica za izlet.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

park@fly je res dobra in preizkusena varjanta, gospod Bruno je vredi, midva sva tam parkirala lani in nameravama tudi letos. mislim, da so skrbi odvec, sva pa vzela kljuce od avtomobila s sabo, ker res nikoli ne ves

Mi smo tudi parkirali pri gospodu Brunu in Suzani, še dobro, ker nam je vmes zamenjal gumo, saj je že na poti do tja pobrala nek žebljiček in je potem spustila.

mogoče kdo ve, če tam govorijo oz. vsaj razumejo angleško?
ali je boljše računat na nemščino?

Bruno govori angleško, Susanne pa ne.

A kdo kaj ve, je g. Bruno Radlspoeck prenehal s svojo dejavnostjo “park-sleep and fly” blizu munchenskega letališča. Njegova internetna stran je izginila. Hvala.

lp
v decembru 2010
cona P41 za 17 dni 57 eur cena s popustom -kartico, ki jo rezerviraš po netu.(popust -tvojo fotokopuijo iz neta ti potrdijo na Parking Service v kleti pod terminalom 1 na letališču.
Bus se plača 1,20 eur/osebo.

Če še obstaja g.Bruno in ga .Suzanne je bolje pustiti avto tam,
Midva sva priletela nazaj na Božič 25.12. ob 17h, imela sva probleme z ročno. Noben servis ni bil dosegljiv-katastrofa od organizacije. tudi angleščina na info parkingu je španska vas za Nemce.
Zato priporočam manši parking z osebnim pristopom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close