Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A res v Vodicah pri Šibeniku tako piha?

A res v Vodicah pri Šibeniku tako piha?

…da ni za tja na dopust? Malo sem gledala en poletni katalog in mi je cena všeč, sedaj pa me še sam to zanima kako je z vetrom / burjo poleti…..Če bi iblo res tako grozno, bi bili verjetno hoteli in plaža prazni….:)

Hojla!

V Vodicah piha tako kot drugod na jadranu- mi nismo imeli niti enega vetrovnega dne. Ne bi pa več šli tja v glavni sezoni (konec avgusta) zaradi NOOOOOREEEEE gužve.
Uživajte kjerkoli že…

Ko sem bila v Vodicah ni nič pihalo. Sam je pa gužva res neverjetna in kljub temu imam željo spet iti v Vodice na morje. (bili pa smo od 15.-22. 8) Je bilo opazno, da se je po prazniku in nedelji kar izpraznilo pa še vedno je bila gužva. Mislim, da je okoli prvega res obupna gužva.

Tam ne piha, je pa res, da je malo bolj mrzla voda…..
Kar pa se tiče gneče , je pa res, da so Vodice tako bolj zabaviščno mesto. To pomeni, da ko se avgusta dol usujejo Italijani , je vsepovsod gužva, v takih mestih kot so Vodice je pa gužva na kubik.
Predlagam, da poiščete kak drug termin dopustovanja, ker drugače je pa zeeeloooo fajn.

Tudi mi nismo imeli nikoli vetrovnega dne v Vodicah. Pa hodimo tja že pet let zapored. Največja gužva je v začetku avgusta, ko imajo tudi Vodičko fešto. Najbolj nam je bilo všeč konec avgusta, ko ni več take gužve. Tudi letos zagotovo gremo spet v Vodice.

… v Vodicah. Smo pa bili v Biogradu in ni bilo dneva skoraj, da ni pihalo. Pa mrzla voda in še otroci, ki so res korajžni so stiskali zobe ali pa se odpovedali plavanju.
Smo pa v Vodicah bili samo v bazenu s morsko vodo-tik ob morju, ker v morju je bilo toliko ježkov, da nismo hoteli reskirat.

Bili konec julija, nič pihalo, bilo do 36 stopinj, pred 2 letoma. Super!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close