Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kateri otok na HR- plaža z mivko?

Kateri otok na HR- plaža z mivko?

Že razmišljam o rezervaciji dopusta. Letos bi šli na en otok. Na katerem otoku je primerna plaža za majhne otroke- imam 3, vključno z enoletnikom?

definitivno otok Rab-Lopar-rajska plaža

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Res pojdite na Rab je res super za otroke,mivka, nizka voda.Je pa res da recimo na San Marinu ni nobene sence je pol bols da gres na Livačino.Kjer si lahko v senci.Drugače pa res priporočam, smo bili predlanskim ko je bil najstarejsi star 1 leto.Letos bomo sli spet starejsi bo 3 mlajsi pa 9 mescev in bo super.

Avtokamp Šimuni na Pagu. Svetla naravna mivka, raj za otroke.

Slanica na otoku Murter, svetlo siva naravna mivka. Prvih 50m plitka voda do kolen. Na otok greš po mostu, ni trajekta.

tudi jaz priporočam Salnico na otoku Murter…Lopar na Rabu nima prav nikjer sence, to ni dobro za otroke

umag h. sipar, pag, …medulin…

kr neki jih je…

po moje otoki no…tud hvar, lošinj, krk, itd..

Pašman

Pa ne pozabite na odpadke na prelepih peščenih plažah na jugu Dalmacije.Saj veste iz Albanje je morje prineslo na obalo razne bolnišnične odpadke,kot so katetri,igle…pa še plastiko,trupla živali…Mislim, da v okolici Peljašacaa,Dubrovnik…Sigurno ne bodo vsega počistli,nikoli ne veš na kaj naletiš!?

Pozdravljeni Mšv in Kleja..pa vsi ostali…tud jaz prisegam na Murter.
A sta vidva mogoče kampista na Slanici?

Mogoče Susak? Na otoku ni cest in avtomobilov. Mivkasta plaža v vasi, 250 metrov od obale je voda globoka 50 cm. Raj za otroke. Dve trgovini, ena picerija(sladoled/slaščičarna) in 4 gostilne. Nekaj apartmajev za rent, Dostopa sta dva, prvi s katamaranom iz Rijeke (40 hrk/oseba), ali pa z avtom na Mali Lošinj in z “vezo” (navadna barka-10hrk/oseba).Cenovno in časovno je boljša izbira katamaran iz RI, ker je pot do lošinja daljša in dražja (trajekt + 150 km več)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close