Najdi forum

apartma na rabu

Smo mlada družina z enoletnim otročkom, ki iščemo kakšen dober apartma na otoku Rab. Radi bi, da je zelo blizu peščene plaže, da je na plaži senca, za našega otročka. Apartma je lahko za 2 ali 3 osebe, lahko je studio, zaželjena klima in terasa s senco. Blizu trgovine.
Če mogoče kdo ve za kakšen tak apartma, naj prosim poda kakšen kontakt.
Glede na to, da družine z majhnimi otroci veliko hodijo na Rab, se bo zagotovo našel kdo, ki ve za dobro lokacijo.

Hvala

Kaj še nihče nima priporočil z raba?

Bila enkrat na Rabu, ko sem bila še smrklja. Mi pa je sodelavec, ki je pred parimi leti šel tja z majhnim otrokom rekel, da nikoli več. Pravi, da je imel mivko povsod, tudi v ….. Tudi jaz nimam kaj dobrih izkušenj z mivko na plažah, mi sploh ne odgovarja (brisače, kopalke, torbe, telesa, … vse od mivke). Mivka je O.K. edino v vodi, ko imaš majhne otroke. Sicer pa vsak po svojem okusu.

Sicer ne sprašujem o plažah in mivki ampak o apartmaju.
Hvala

mi smo hodili zadnje 3 leta tukaj….meni super!! Ograjeno dvorišče za otroke, da te ne skrbi, plaža 150 m skozi kamp, sicer malo več gužve v glavni sezoni, taxi-boat do mesta (super doživetje za otroke), avta sploh nismo potrebovali…plaža prodnata, v vodi mivka (najprej ene 20 metrov nizke vode, kar je naša hčerkica oboževala, nato globlja)

http://www.rab-insel.de/apart.php?lng=slo

Žal je ta apartma za naš termin že zaseden in za dva odrasla in enega dojenčka, ki pripeljemo svojo posteljo damo največ 40€ za apartma.

Po moje bo kr težka najdt tok poceni apartma. Jst sm lani pol loparja poklicala in najceneje je blo 55eur. Za 2 odrasla in otroka. Ponavadi dobim kontakte v salomonovem oglasniku. Že 3 leta tam najdem in zaenkrat še nism bla razočarana! upam, da sm kej pomagala

Mi gremo kamorkoli samo da je blizu plaža pa mivka. Vsako leto smo dobili ugodne cene od 30 do 40€ za apartma.

Zdravo,
Zelo dobre izkušnje imam z družino Frankić katerih apartmaji so v bližini peščene plaže, trgovine in so klimatizirali. Kot bonus imajo tudi peskovnik z mini igriščem za otročička. O njihovi ponudbi si več preberi na http://urlaub-ferienwohnungen-rab-kroatien.com/sl.
Lep pozdrav,
Ana

To so vsi predragi apartmaji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close