apartma na rabu
Smo mlada družina z enoletnim otročkom, ki iščemo kakšen dober apartma na otoku Rab. Radi bi, da je zelo blizu peščene plaže, da je na plaži senca, za našega otročka. Apartma je lahko za 2 ali 3 osebe, lahko je studio, zaželjena klima in terasa s senco. Blizu trgovine.
Če mogoče kdo ve za kakšen tak apartma, naj prosim poda kakšen kontakt.
Glede na to, da družine z majhnimi otroci veliko hodijo na Rab, se bo zagotovo našel kdo, ki ve za dobro lokacijo.
Hvala
Bila enkrat na Rabu, ko sem bila še smrklja. Mi pa je sodelavec, ki je pred parimi leti šel tja z majhnim otrokom rekel, da nikoli več. Pravi, da je imel mivko povsod, tudi v ….. Tudi jaz nimam kaj dobrih izkušenj z mivko na plažah, mi sploh ne odgovarja (brisače, kopalke, torbe, telesa, … vse od mivke). Mivka je O.K. edino v vodi, ko imaš majhne otroke. Sicer pa vsak po svojem okusu.
mi smo hodili zadnje 3 leta tukaj….meni super!! Ograjeno dvorišče za otroke, da te ne skrbi, plaža 150 m skozi kamp, sicer malo več gužve v glavni sezoni, taxi-boat do mesta (super doživetje za otroke), avta sploh nismo potrebovali…plaža prodnata, v vodi mivka (najprej ene 20 metrov nizke vode, kar je naša hčerkica oboževala, nato globlja)
Zdravo,
Zelo dobre izkušnje imam z družino Frankić katerih apartmaji so v bližini peščene plaže, trgovine in so klimatizirali. Kot bonus imajo tudi peskovnik z mini igriščem za otročička. O njihovi ponudbi si več preberi na http://urlaub-ferienwohnungen-rab-kroatien.com/sl.
Lep pozdrav,
Ana
Forum je zaprt za komentiranje.