Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Teneriffi za 149 eur/teden za 4 osebe-apartma, že kdo dobil tako ponudbo?

Teneriffi za 149 eur/teden za 4 osebe-apartma, že kdo dobil tako ponudbo?

In kot vprašanje, kje tiči zajec???? Najprej sem se prijavila na en klik, kjer se oglašuje, pol pa dobila maile o nekem resortu itd..td…za to ceno apartma in pogoje….nekaj v stilu….starjši od 30..mlajši od 60….svoje bivališče itd..itd…hrvaška agencija..oz.podpisana hrvatica, ki dela za ta resort….pol pa mi ni jasno zakaj se gre…

A ti kitajsko pišeš!? Tudi malo te ne razumem, kaj hočeš povedati.
Upam, da boš ugodno dopustovala na lepih Tenerifih.

A ne gre za tisto foro, ko te apartmaje prodajajo? In ko ne pokažeš zanimanja, te tretirajo kot zadnji drek tam dol?

Promocija sončnega zahoda?

dej link al pa prepiši kar so ti v mailu napisali

Ja, ja, sem vedla, da bo nekaj takega, ker sem že pred leti tam dopustovala in so nas dobesedno iz ulic vlekli na neke seminarje, vlaganja, nepremičnine itd…ko so zvedli, da nisva angleža, nemca, itd….so naju skenslali…po polurnem pregovarjanju še vedno na ulici…zato sem tudi tako na hitro napisala, ker se mi je zdelo, da nisem jaz edina, ki je slučajno naletela na ta link. Torej, zato tudi vsi tisti pogoji, ker si seveda nekako že predhodno kao zagarantirajo, da te lahko speljejo na limance, no, ne, dobesedno, nihče te ne v nič sili, ampak tako je….Skratka s temi forami pridobivajo potencialne kupce za vse novogradnje-resorte tam dol. Je pa ta resort na ful lepem kraju, najlepšem na otoku, najmanj piha, najlepše plaže, resort pa tudi ni slab…

Linka ne najdem, ker se mi je sam vklopil, ko sem klikala po netu….maile pa je tudi brezsmiselno lepit tukaj gor.

Hvala, mi je vse jasno….

resort???…zakaj uporabljaš tujko, če je ne znaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close