Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turistična agencija Vamos

Turistična agencija Vamos

Ali kdo pozna turistično agencijo VAMOS?

Kakršnekoli izkušnje.

To je ime agencije Round About iz Ljubljane,….mlada agencija, delajo korektno,…posebej kakšne programe v JV Aziji.
Zakaj?

Sem videla njihov program za Ugando s Tanzanijo in se mi je zdel ful zanimiv in relativno ugoden, pa me zanima kaj lahko od njih pričakujem. Predvsem me zanima če korektno izpeljejo program in ne zavajajo?

Oj!

Poslala sem jim ze dva e-maila, pa sploh ne odgovarjajo!

Živjo

a si poskusila tudi na Zvezi potrošnikov Slovenije?

http://www.zps.si/sl/potovanja-in-prevozi/turizem/pritozba-zoper-turisticno-agencijo.html

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Hm ???

Ogledal sem si omenjeno potovanje in ….. ???? ……. Ker vem kakšne so doli cene je to potovanje presenetljivo ugodno. Posebaj ker je še veliko notranjih letov. Mot me tudi zelo malo dni safarija ! Opis samega potovanja pa brez pripomb – idealen ! Naj kdo napiše kaj več o tej agenciji – izkušnje !

Lep popotniški pozdrav

ciao!
z njimi sem bila v Vietnamu..vrhunski program in izvedba..Te države nikakor ne bi doživela tako, če ne bi šla z njimi..kakor vem, je tudi Uganda in Tanzanija organizirana na podoben način..
Srečno!

dotična agencija ima v ponudbi predvsem eksotične lokacije, vendar so po večini zelo drage.

kolenceva mlatis prazno slamo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close