Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice agencija aviatic

agencija aviatic

Pozdravljeni!

Septembra potujem v ZDA in seveda kot vsi iscem najbolj ugodne variante, tako letalskih kart kakor rent-a-carjev. Povsod kamor sem poklicala, se predstavila z imenom in priimkom, so bili prijazni in vsi so si vzeli cas in pogledali variante, edino pri agenciji AVIATIC iz Smartinske mi je gospa po telefonu rekla: citiram : “DEJTE POKLICAT CEZ 3 URE, KER IMAM ZDELE VELIKO BOLJ PAMETNEGA DELA KOT SE Z VAMI UKVARJAT KLE ZARADI ENE REZERVACIJE. SICER PA IMATE NE NETU, POGLEJTE TJA!” ko se povedala da jim stran ne dela, da mi napise error on page, mi je rekla da ne znam operirat z net stranmi da jih moram refresat. Seveda sem probala vse mozno ampak net stran jim se zdaj ne dela… V glavnem sem bila prav razocarana nad prijaznostjo!

No nazadnje, glede na to da nism studentka, oz sem starjesa od 26 let, sem najboljs ugodno varianto dobila pri POPAIR-u, pa prijazni so bili. Tako da sem tudi ren-a-car tam dobila definitivno najceneje in sem vse vzela tam.

Pohvale pa tudi STA, ki ima ugodne stvari, ampak zal vecinoma za studente….

Vsem lepa potovanja in cimmanj slabih izkusenj, tako v sloveniji kakor v tujini!

Srecno

Mene so pred kratkem k njim usmerili za nakup letalskih kart, ker nimam kreditne kartice in ti nakup oni uredijo. Odnos pa se očitno, glede na starost teme tudi v tako dolgem času ni spremenil, pa še gotovino hočejo, nobenih pos terminalov….mislim….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close