Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam greste letos ali ste bili lani na dopustu – Hrvaška

Kam greste letos ali ste bili lani na dopustu – Hrvaška

Lahko napišete, kje ste bili lani ali kam greste letos na dopust na Hrvaškem in kako vam je bilo všeč, kjer ste bili?

Lani sem bila parkrat v zambratiji in na krku – a le tako na hitro (hodim že par let in mi je tam vedno všeč tako za čez vikend)

Drugače mi je bilo zelo všeč lani na cresu in lošinju – predvsem cres se mi zelo dopade
in seveda Hvar – ki mi je preprosto čudovit – tam proti sv. nedelji (sem imela srečo in sem imela še vedno super vreme)

Istra, verjetno že kje marca za kak vikend 🙂

Isti kraj za dopust že več kot 20 let … ne menjam.

V februarju gremo v Istro (za par dni), za vikende pa verjetno spet kamp pri Umagu. Za dva daljša dopusta pa enkrat Makarska drugič pa Črna gora. Vedno v apartma, za vikend pa šotor.

Lansko leto Barbariga, katastrofa, nikoli več – voda je bila res umazana, ljudje pa ekstra prijazni. Pa v Kavranu smo bli, kjer je voda čista, vse ostalo pa ….ne 😉

Nam je bilo všeč še na Bol (mislim da je prav) Je mirno, čisto, prijazni. Pa Omiš je tud ok, spet folk prijazen, kopat pa ne vem kam smo se hodil nismo se tam.

Zmaga pa Makarska, joj, komi čakam 😉 to mi je res lepota :)))

Že leta ne hodim več na dopust na Hrvaško – ker kaj dosti več od morja tam nisem nikoli dobila, meni pa počitnice pomenijo potovanje in odkrivanje novih krajev. Ne nujno na morju.
Na Hrvaško skočim pa vsakih par let za kak vikend.

lani lošinj, mali lošinj natančneje. imelasem fajn plac za spat, tudi plaža ni bila švoh, vreme je bilo ravno pravšnje, tako da bom šla letos tudi. če bom šla … : /

Selimo se po otokih, začeli z malimi otroci in Pagom (bližina). na vsaki poziciji smo 2 – 3 leta max, potem drugam. Menjamo tudi kriterije, sedaj nam je bistvo totalna bližina morja (10 m), včasih nam to ni bilo tako bistveno.

Bili na Korčuli v skritem zalivu pri Mariu, kjer sva imela penzion. Razen čudovite barve morja, sonca…bi težko našla še kaj uau.
Negativno:
– gospodinja je točno ob uri zajtrka butala po vratih, četudi sva želela še spati, prav tako je v
času kosila in večerje glasno klicala k obroku;
– kuhala je res velike porcije in nikakor nisi smel kaj pustiti na krožniku, ker je bila strašno
užaljena;
– če česa nisi jedel, je bilo zopet narobe, kakšen okus da imaš;
– nisi smel sam kaj spraviti v hladilnik in vzeti iz njega, to je lahko le ona;
– za zajtrk je bila vrela voda namesto čaja- rekla je, da je dala že čaj notri;
– če nisi želel zajtrkovati, ampak namesto tega samo spiti kavo, je bil njej odgovor, da jo je
treba posebej plačati ( ko sem jo spomnila, da sem ji ob dobrodošlici podarila kilo kave in
domače piškote, je le skuhala tisto malo kavico);
– mož je bil na koncu dopusta ves v garjah, saj se je vsako noč prebudil popikan, nisva pa opazila
insektov. Šele na koncu dopusta je gospodinja povedala, da je bil v najini sobi par s psom in da
je pred nama nekaj razkuževala!
Mario- njen mož je bil super v vseh pogledih, ženska pa ni imela nobenga odnosa.
NIKOLI več k Mariu na Korčulo!!

Lani bili na Krku v Novalji in komaj čakamo poletja, ker se nam je res super dopadlo.

Novalja je na Pagu

zadnjih 7 let definitivno Dalmacija! tudi letos bo tako! Za kraj za letos se še odločam, bi, če bi kje kakšno ugodno prikolico dobila šli letos tako. Bili smo Novigrad pri Zadru, v aparthotelu, če rabiš mir in počitek – super do Zadra 20 min vožnje. Vodice,Baška Voda, Makarska.. če nisi tam v avgustu – odlično, ker lahko parkiraš avto in imaš vse na dosegu nog :), sprehodi, lepa plaža, čisto morje.

Najbrž dolgočasno za večina.
Bili smo v Nerezinah. Prvič. In smo bili zadovoljni,ker so lepe plaže, veliko sprehajalnih potk…

Letos pa se še dogovarjamo z družino, s katero imamo v planu letošnje dopustovanje na morju.

Radi gremo vsakič kam drugam.

Lepo se imejte

Lani sem zanalašč izbrala grški otok, kjer pa me dopust ni navdušil in letos si absolutno spet želimo v Dalmacijo; ravno te dni povprašujem pri poznanih lastnikih apartmajev, če imajo prosto.
Najverjetneje bo destinacija otok Vis (resnično prečudovit) ali pa kje na Makarski rivieri ali pa kombinacija obojega.

In kolk časa sta to prenašala? Jaz več kot dan ali dva ne bi, moj mož pa še tolk ne …

kampirat na rab… za male otroke je tista rajska plaža čisti zakon!

Lani Brela, letos Brela. Raj na zemlji.

Živi in pusti živeti

Lani Crveni otok, Biograd, Umag…

letos pa še na veliko gledamo….končno bi šli na kakšen otok ali pa v Dalmacijo 🙂

Zato pa jaz ne maram privat apartmajev in njihovih “domaćic” 🙁
Grem raje v hotel, sem totalno anonimna, ena med stotimi, vsako jutro me pozdravi drug receptor….in meni to popolnoma odgovarja.

Ugljan – že rezervirano!!!!! Tri tedne uživanja!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close