Najdi forum

mobilne hiske

Razmisljamo da bi sli na Pag v mobilne hiske.Najmlajsi bo takrat star 9 mescev.A so res ful ozke da ne mores met voziček noter ali pa postavit prenosne postlce?

Če umakneš mizo v jedilnici, gre komot.
Meni so prav fajn.

Mi smo bili, ko je imela mala leto in pol. Nobenih ovir. Edino prenosne posteljice pa res nismo odpakirali. :))

Kje ste pa bili?Mi gledamo Šimuni na Pagu.Pa gledamo da bi vzel hisico ki ima 31kvadratov.

Bili smo že v Zatonu, Straškem, v Italiji … Ja, večja je, bolje je. Mi smo bili zmeraj na 24 kvadratov, pa je že to dovolj. Bolj je pomembno, kaj je pred hiško, da si komot zunaj.

Bili v Šimunih z leto in pol starim otrokom. Prijatelji zraven nas pa z pet mesecev starim otrokom. Vzeli smo hiške dalmatia – največje. Midva nisva dajala ven prenosne postelje, sva kar zakonsko posteljo prestavila ob steno in tamalega dala spat k steni. Prijatelja sta pa posteljico postavila ob vznožje zakonske postelje. Je bilo tesno samo se je pa dalo postaviti. Kuhinja tudi ni tako ozka da se ne bi dalo postaviti. Imam tudi nekaj slik velike hišice, če te zanima mi pusti mail, pa ti pošljem. Voziček lahko postaviš v dodatno spalnico (tam smo tudi imeli obleke, kovčke in pa previjali smo otroka na eni od postelj), ki je v veliki hiški. Mi smo ga imeli kar zunaj, pa sem ga pripel s ključem za kolesa za mizo, ki je na terasi in je velika in zelo težka. Veliko hiško smo vzeli predvsem zato, ker ne marava z ženo nereda in počutja utesnjenosti. Mi smo se imeli super.

Priporočam predvsem za mlade družinice, mobilne hiške so super. Tudi jaz spet razmišljam o mobilni hiški v letošnjem poletju.

Meni se zdijo pa te hiške svinsko dragre-predrage.

tudi meni

Drage so res, ampak visoko plačilo je zaradi lokacij, kjer so postavljene.

A v Šimunih so na tako dobrih lokacijah, da so tako drage? Večina jih je na pripeki. Hiška pa premore en dežniček, ki se ob najmanjšem vetrcu (tam pa skozi piha) prevrne. Še dobro, da so klimatizirane 🙂

Naša je bila locirana čisto desno, če si bil obrnjen protio morju – na koncu tretja od morja. Senčka je bila, ker je bila pred hiško velika lesena pokrita streha – terasa. Na vrv za obešanje cunj, smo pripeli brisače in je bila senčka cel dan. Nobene vročine. Zvečer smo pa vklopili klimo, ko smo šli ven na sprehod in se je hiška ohladila. Zjutraj pa obvezno vsa okna odpreti in je lepo pihljalo, nobenih komarjev, ker so vsa okna lepo zamrežena proti mrčesu. Jaz nimam kaj rečt. Cena začetek septembra ali junija je nekje 550€ za ene teden, kar se mi na dejstvo da jih lahko v hiši spi 5 ne zdi veliko. Avtomobil imaš lepo parkiran zraven hiške.

Desno kje planinec? A na desnem koncu kampa? Da vidim, če sva bila kdaj soseda hehehe

V bistvu je to, da imaš par metrov od morja na dosegu roke svoj lasten vece (ne javnega), tuš, kuhinjo in pokrito teraso (kar sem napisala že zgoraj, da je zelo pomembno) zame vredno denarja. Pa še v bližini dogajanja si – recimo v Straškem, kjer je zelo pestro.

Priporočam!

Mi smo bili na dopustu v mobilni hiški sunlife, camp Šimuni z otrokom, ko je bil star 3 mesece.

Imeli smo globok voziček in ga pritovorili na morje. Spal je v vozičku.

Drugič smo bili, ko je imel drugi otrok 3 mesece in prvi 3 leta in 3 mesece.

Važno je, da se pozanimaš, da je pokrita terasa spredaj, ker včasih so imeli še hiške, ko pokrite terase spredaj (kjer je klop in miza) ni bilo.

Priporočam! je pa res drago, to pa je res.

Srečno, Karmen

mi smo bili v kampu Straško,50m od plaže,v senci,rezervirali direktno v kampu,ceneje in boljša lega hišic
otr.posteljico sva postavila v spalnico,igralni center v kuhinjo,druga soba je bila garderoba
smotano je bilo edino,ko je deževalo,ko sva imela v srednjem prostoru še voziček

nam je super,letos gledamo Zaton

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close