ryanair- spet
Seveda lahko plačaš z Mastercardom, upoštevaj, da zaračunajo tudi strošek plačila s kartico, mislim, da je 20€. Občasno imajo akcije, ko tega stroška za posamezne kartice na zaračunajo, splača se preveriti, katera je tokrat, ko sem jaz nazadnje gledala, je bila Visa Electron. Mastercard ziher ni, je prepogosta in bi premalo zaslužili 🙂
Cene cca. en mesec pred poletom sigurno niso najnižje, dobro je spremljat ene tri mesece prej in potem imaš veliko možnosti, da uloviš ugoden trenutek – recimo nazadnje mi je uspelo dobit 2 povratni vozovnici za Barcelono (s stroškom za prtljago in plačilom s kartico vred) za 44€, letela sva sredi decembra, plačala pa se mi zdi sredi oktobra. Aja, ves čas so nabolj ugodni leti ob torkih in sredah.
Veliko sreče!
letim z ryanairom najmanj 1x na mesec in po mojih izkusnjah so 3 mesece prej se visoke cene, potem pocasi padajo in kaksen mesec prej so najnizje, potem pa pocasi spet narascajo. ce pade pod 20 ali 15 jo takoj kupim in ne pomisljam. vcasih imam pa sreco in pade pod 10 🙂 tako da sem tudi ze kupila povratno vozovnico za london za 8 funtov (plus 10 za stroske placila s kartico).
vso sreco z nakupom.
Forum je zaprt za komentiranje.