Najdi forum

Nizozemska

S fantom se v maju z avtom odpravljava na Nizozemsko (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag in še kaj drugega…). Bi mi kdo priporočal kakršne koli oglede, kakšno tipično nizozemsko vasico, karkoli je dobrodošlo. Glede na to, da sva študenta, bova poizkusila čimbolj naštudirat, kje bi se dalo poceni spat ipd. (kamp, hostel)?

Lp

“Ne obstaja psihiater ki bi vam pomagal tako kakor pes, ki vam poliže lice.«

Pred leti sem bila par dni v Amsterdamu, več Nizozemske imamo v načrtu že nekaj let. Mi običajno potujemo s šotorom in sem malo že gledala po netu, kampov je ogromno. Glede na to, da povsod po Evropi po kampih srečujemo veliko Nizozemcev, so zgleda zelo “kamperski” narod in imajo tudi kampe najbrž fajn urejene. Maja zna edino vreme malce nagajat pri kampiranju. Sicer je pa zame ta način potovanja super, čeprav sem že zelooo daleč od študentskih let 🙂

Bila sem na potovanju po Nizozemski že pred mnogo leti, verjetno je kaj že odšlo iz spomina. Priporočala bi ti Alkmaar, vasico Volendam, Amsterdam (itak), Edam, Gauda, mlini na veter v Kinderdijku, open-air muzej v bližini Arnhema….

Meni je bila Nizozemska zelo, zelo všeč in takoj bi šla spet tja.

Na Nizozemskem je kampov ko listja in trave, v glavnem so tudi soper urejeni, tako da bo to super način potovanja.

http://www.ardoer.com/en

Na tem linku jih je nekaj, pa je to samo kaplja v morje.

Hvala za odgovore..Če je pa še kdo bil na Nizozomskem naj se javi:)

lp

“Ne obstaja psihiater ki bi vam pomagal tako kakor pes, ki vam poliže lice.«

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close