Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice korčula-pupnatska luka

korčula-pupnatska luka

zanima me , če je kdo že bil tam, mi potujemo letos in bi bile dobrodošle inf.iz prve roke, kar je slik na netu, sem si že ogledala, aja, pa kje je najbolje iti-pot? in kje čez z trajektom-split? ali orebič?

Mi smo se samo kopali parkrat v pupnatski vali. Je kar zjahana cesta do tja dol. (od glavne ceste pa do morja). Saj vasica ni ob vodi, ali se motim.

Mi smo šli do Orebiča. Cesta do tja se zeloooo vleče. Glede stroškov, je pa ceneje kot se peljati z ladjo iz Splita. (vendar pri nas to ni bil razlog).

ja čisto ob vodi so apartmaji, drugače je pa vasica oz tista cerkvica bolj zgoraj, mi smo na srečo čisto spodaj. a pa se da priti sploh z avtom, pa tko , je lepo, je gužva?

bili smo l. 2001. zadnji km poti do tja je makadam. spodaj vsaj l. 2001 še ni bilo veliko hiš. mislim da samo 3 ali 4. zaliv je božanski. morje tudi. gužve nobene. tam smo se kopali samo stanovalci in nekaj “zablodelih” ostalih kopalcev. mi smo bili v hiši, ki je najbolj na plaži. noro lepo.

šli smo iz orebiča.

si me kr razveselila, tudi mi smo kr poleg morja, sam ne vem zdej točno kok je stricu ime:)

a je star ali mlajši?

mi smo bili pri temu “mlajšemu” – tudi pozabila ime. ki ni živel v tej hiši, ampak v korčuli, nas je pa obiskal vsake 2-3 dni. ta starejši (hiša nad to “našo” je pa bival v objektu. tak vaški posebnež:) Vuk po imenu oz nadimku.

mislim da smo mi kr pri tem posebnežu, a je v redi drgače?

aja, kako je pa glede vode tople in hladilnikov,se da ohladit pijačo?

ne vem, kako ima Vuk opedenano svojo bajto glede tople vode. mi spodaj smo imeli samo kapnico in mali mali plinski bojlerček:) Hladilnik ima zagotovo – še mi, s kapnico in brez elektrike, smo ga imeli, plinskega!

Vuk je kul. baje tudi rojen v pupnatski luki, na barčici…veliko je hodil okrog nas in se pogovarjal z nami, delil z nami svoje zgodbe iz ribarjenja, otroštva…enkrat se ga je mal nalezel in se šel ponoč kopat pa zraven je prepeval in nas tko zbudil (ponoč tam seka od tišine)..ampak mu sploh nismo šteli v slabo:)

sim mi kr polepšala tale večer, ker me moj straši, da ne bom zdržala tam:)) ta mož je rekel da ima cisterno z vodo , ostalo pa na solarne celice, no sej bomo vidli.kok pa ste dali vi za apartma? joj, tok bi te še vprašala, najraje bi te prosila,če ti lahko dam mail, da bi mi še kaj povedala, če bodo vprašanja iz muževe strani, ko pride domov:)))))))) kako pa se je za kopat-mrzla voda?če imaš slučajno kak kontakt od tega mlajšega, bi bilo tudi dobrodošlo, ker bi šli še nekateri zraven, pa ne gre ker ima vuk vse polno:)

voda je bila normalna – ne hladna. mi smo bili v začetku julija, jaz sem pa zmrzljivka, tako da mi loh verjameš:)

kontakta nimam več, cene se pa tud ne spomnim, bili smo l. 2001 – vem da smo plačali še v markah:) 🙂

glej dam ti svoj mail pa piši, če imaš še kakšna vprašanja. me veseli da ti loh odgovarjam, na pupnatsko imam res lepe spomine…

kanja_forum@hotmail.com

od jutri dalje, zdele grem spat:)

LP

ok, hvala za prijaznost.

lahko noč

mi smo bili dvakrat tam, pri stricu Šimetu in je bilo fenomenalno.

no, mi tudi gremo letos okoli 10.08, tudi k Šimetu,kje pa je ta šime, je to ob vodi, ali je kje bolj visoko?pa plaža?

Ali ima lepo prosim kdo kaj bolj svežih informacij. Mi se odpravljamo tja, pa ni dovolj info grede vode/sanitarij, elektrike, urejenosti app…prosim za kakršnokoli info, pa stric google je tudi skromen tako da mi ga ni treba priporočiti (sem že preverila).

Hvala in LP 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close