EGIPT-Iberotel Club Fanara & Residence
vidim, da je ta forum bolj primeren in lepo prosim za pomoč.vsaka informacija nam bo zelo koristila.
mislim, da ste tukaj sami mojstri na tem področju. zanima me izkušnja iz prve roke. že dve leti nismo šli nikamor na dopust, prva prilka bo sredi februarja prihodnje leto in bi šli v toplejše kraje. gledam egipt in hotel Iberotel Club Fanara & Residence. je bil kdo? primerna lokacija za pozimi in z majhnim otrokom (2,5)? pa hrana, čistoča, plaža,…saj vidim na letakih, ampak to ni to. na forumih sem pa samo en opis našla :((
torej pomoč prosiiim, ker vidim, da imate veliko izkušenj in ste nekateri bili že parkrat v Egiptu. ali kakšen drug hotel primeren za našo družino mogoče? hvala, hvala, hvala za vse odgovore!!!
Tule si poglej, super forum za vse ljubitelje Egipta http://sharm.mojforum.si/. Mi smo bili v Egiptu sicer 2 leti nazaj v mesecu novembru in sicer v hotelu Noria Resort. Sin je imel 1,5 let pa ni imel nobenih težav, je pa seveda vse odvisno od občutlijivosti eni staknejo – mo vse “živo”, drugi nič. Mi smo se imeli super.
1. februar ni primeren za obisk Egipta – še maj ne
2. Iberotel fanara je fantastičen hotel. Ni 5* in ni za past dol. Je pa hrana in čistoča na nivoju.
3. plaža je zelo majhna. Dostop je strma klančina. in je primerna za otroke te starosti. Dostop je z vozičkom brez problema, če le ni neka letalonosilka.
4. Če te koralni greben ne zanima – snorkljanje, je rsnično brezveze iti v ta hotel. Takih z peščeno plažo je malo morje v Sharmu. Ta je pa res namenjen bolj družinam ki jih zanima koralni greben. Torje snorklanje ali potapljanje. Dobro opremljen center v hotelskem kompleksu.
Forum je zaprt za komentiranje.