Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prvič grem na letalo (ponedeljek) Na Dansko

Prvič grem na letalo (ponedeljek) Na Dansko

Ali imam lahko na letalu kamero ( fotoaparat ) ?
Potujem na Dansko v ponedeljek, pa prvič mi je z letalom !!!
Malo me je strah !! :-)))
Kako je na letalu ?
Hvala!!

ja, lahko imaš fotoaparat….kako je na avionu? če mene vprašaš tko kot na avtobusu, če je mala turulenca je tako kot na busu po makedamu, če je velika ti pa ne vem povedat,ker me vedno zagrabi panika…priznam, tudi jaz se ful bojim letenja:D

Mislim, da imaš kamero lahko v ročni prtljagi. Za sigurno pa pokliči na letališče (oz. letalskega prevoznika s katerim letiš) in vprašaj.

Kako je? Podobno kot v avtobusu, le zvok je malo drugačen in okna manjša.

nič se bati :))

meni je vedno tako super, kadar grem kam z letalom, sploh tisti občutek, ko se letalo odlepi od tal – kod bi lebdel v zraku …. res fantazija … jaz sem prav navdušena, kadar letim službeno, in so skoraj vedno prestopanja, ker se časovno ne da ravno prilagodit, da bi šel z 1 letalom v kratkem časovnem roku tja in nazaj …. in imam potem recimo 4 letala za tja in nazaj … enkratno res!!!!!

sploh naj te ne bo strah, je na cesti bolj nevarno in zoprno

UŽIVAJ!!!!!

Letalo noro dobro pospešuje pri vzletu, ko doseže višino pa postane malo bolj dolgočasno.
Pa občutek imaš, da gre zelo počasi.
Če doživiš turbolenco je pa približno tako, kot na vlakcu v Gardalandu. 🙂 Luštno, dokler ne postane nevarno. So pa tisti, ki se spoznajo na letalstvo zadnjič razlagali, da tudi to ni nevarno.
Tako da … Ko sem šla enkrat na letalo z nekaj bolj slabim občutkom sem si rekla… “kaj je najhuje, kar se lahko zgodi?” No, če samo to, da lahko dol padeš… :-))))
Glej, lahko pa na bananin olupek stopiš.

Vse bo ok in uživaj. Srečno pot in lepo potujte.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Hvala vsem na pojasnilu !!!!
Jaz pa pojdem….na Dansko :-)))) V eni roki nosim mapo, v drugi rok zmrznjen smeh ( od strahu )
:-))))

Ja, fotič imaš lahko pri sebi, le da kao ne smeš slikat med vzletanjem in pristajanjem, samo jaz sem že oboje tut snemala, ko me niso vidlli, tako da … lahko, če vidi, pa opozori. enako za mp3. med letom pa lahko vse uporabiš.

ker boš letela 1., ti bo filing, ko b letalo pospešilo in se odleplo od tal, super, ko pa letiš večkrat, je pa brez veze.

jaz sem doživela že lepe lete brez kakršne koli turbolence, pa tudi takega, ko sem si rekla, da nikoli več, ker smo zasilno pristali, ampak sem od takrat še vsako leto šla. priznam pa, da mi je ob tresenju neprijetno. ampak se vedno tolažim s tem, da je kljub vsemu še vedno to najvarnejše prevozno sredstvo, in četudi bi vsak dan strmoglavilo 1 letalo, bi bilo še vedno manj žrtev na svetu kot jih je na dan v prometnih nesrečah na cesti (na celem svetu). samo pomisli, da gre na večjih letališčih v zrak letalo dobesedno vsako minuto – koliko je potem to letal na dan???

skratka, uživaj na danskem, miren let in srečno.

Zakaj pa med vzletom in pristankom ne bi smel uporabljat fotoaparata? Prvič slišim za kaj takega, pa sem bla že kar na nekaj avionih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close